GALATASARAY

Galatasaray üç transferini resmen açıkladı

Galatasaray üç bomba birden patlattı.. Sarı Kırmızılı kulüp, Ryan Babel, Valentine Ozornwafor ve Adem Büyük transferini resmen açıkladı.. İşte transferlerin detayları..

Galatasaray üç transferini resmen açıkladı

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, geçen sezon Evkur Yeni Malatyaspor forması giyen Adem Büyük ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı kırmızılılar eski Beşiktaşlı Ryan Babel ile de 3 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. Aslan, 20 yaşındaki Nijeryalı defans oyuncusu Valentine Ozornwafor'u da 4 yıllığına kadrosuna kattı.

RYAN BABEL İLE ANLAŞMA TAMAM

Galatasaray, Ryan Babel'le 3 yıllık anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi. Sarı kırmızılı takım Babel ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını, Hollandalı oyuncuya da 2 milyon euro imza parasının yanı sıra yıllık da 2.5 milyon euro ücret ödeneceğini açıkladı.

KAP açıklaması şöyle:

Profesyonel futbolcu Ryan Guno Babel ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre her bir futbol sezonu için Futbolcuya net 2.500.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir

Ayrıca Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya imza parası olarak net 2.000.000 EUR ödeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ADEM BÜYÜK GALATASARAY'DA

Galatasaray, Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren Adem Büyük'ü renklerine kattı. Sarı-kırmızılı ekip, tecrübeli oyuncuyla 2 yıllık anlaşmaya vardı. 
Galatasaray, Ryan Babel'in ardından Adem Büyük'ü de transfer etti. Sarı-kırmızılı ekip, oyuncuyla 2 yıllık anlaşmaya vardı. Galatasaray, oyuncuya gelecek sezon 3 milyon 500 bin TL; 2020-2021'de ise 4 milyon TL net ücret ödeyecek. 

Galatasaray'dan transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen yazıda şu ifadeler kullanıldı: 

Profesyonel Futbolcu Adem Büyük ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşmaya varılmıştır.

 Buna göre Futbolcuya 2019-2020 sezonu için net 3.500.000 TL ,

2020-2021 sezonu için ise net 4.000.000 TL

sabit transfer ücreti ödenecektir."

ÜÇÜNCÜ TRANSFER OZORNWAFOR 

Galatasaray, Enyimba Football Club'ta forma giyen 20 yaşındaki defans oyuncusu Valentine Ozornwafor'u 4 yıllığına renklerine bağladı.

Galatasaray'ın konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada şöyle:

"Profesyonel futbolcu Valentine James Ozornwafor ve kulübü Enyimba Football Club ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 300 bin Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Futbolcunun kendisiyle de 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.

Yorumlar
TREND HABERLER