DİĞER HABERLER

Galatasaray Trabzonspor maçına suç duyurusu

Trabzonsporlu Avukat Osman Erusta, olaylı maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel hakkında suç duyurusunda bulundu.

Galatasaray Trabzonspor maçına suç duyurusu - Sayfa 1

Trabzonsporlu Avukat Osman Erusta, olaylı maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel hakkında suç duyurusunda bulundu

Galatasaray Trabzonspor maçına suç duyurusu - Sayfa 2

Trabzonsporlu avukat, hakem Deniz Ateş Bitnel hakkında, "spor ahlakına uymayan taraflı, kasıtlı ve bir takım çevrelere menfaat teminine yönelik kararlar verdiği" iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Galatasaray Trabzonspor maçına suç duyurusu - Sayfa 3

Trabzonspor kongre üyesi olduğunu söyleyen Avukat Osman Erusta, Türk Telekom Arena Stadı’nda dün akşam yapılan Galatasaray-Trabzonspor maçında orta hakem Deniz Ateş Bitnel’in, "spor ahlakına uymayan taraflı, kasıtlı ve bir takım çevrelere menfaat teminine yönelik kararlar verdiği" iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Konuya ilişkin basın mensuplarına açıklama yapan Erusta, "Şikayetimizin kapsamı, yasa dışı bahis olayının sıçradığına inandığımız Türk futbolundan ve sporundan temizlenme hadisedir. Bu sorun Türk futbolunun sorunu ve bu sorunun külliyen temizlenmesi gerekiyor" dedi.

Galatasaray Trabzonspor maçına suç duyurusu - Sayfa 4

"ŞİKE OLAYLARININ TÜRK FUTBOLUNA YANSIMASINDAN RAHATSIZIZ" Galatasaray ile Trabzonspor arasında yapılan futbol müsabakasında hakemin yanlı tutum ve davranışlar sergilediğini ve bu durumun yalnızca bir hakem hatasından kaynaklı olmadığını ileri süren Erusta, "Özellikle maçtan sonra uluslal ve uluslara arası yazılı ve görsel basında paylaşılan yasa dışı şike olaylarının bu maçta gerçekleştiği hususunu belirtilmesi üzerinedir. Biz bu şikayetimizde özellikle dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşanan yasa dışı şike olaylarının Türkiye’deki Türk futboluna yansımasından duyduğumuz rahatsızlığımızı dile getirdik" diye konuştu.