SPOR MEDYASI

Galatasaray Trabzonspor maçı sonrası bomba FETÖ iddiası

Galatasaray, Trabzonspor'u 3-1 yenerken maçın hakemi Ümit Öztürk, saha içindeki kararlarıyla tartışma konusu oldu. Spor yorumcuları, maçın ardından hakem Ümit Öztürk ve MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nu yerden yere vurdu.

Galatasaray Trabzonspor maçı sonrası bomba FETÖ iddiası - Sayfa 1

Galatasaray, Trabzonspor'u 3-1 yendi; lider Başakşehir ile arasındaki puan farkını 6'ya indirdi. Sarı Kırmızılılar'da ilk olarak sahneye Diagne çıktı. Senegalli, 21. dakikada penaltıdan takımını 1-0 öne geçirdi. Hugo Rodallega, 30. dakikada Trabzonspor'u umutlandırsa da, ilk yarının son dakikasında sahneye çıkan Belhanda, Galatasaray'ın, soyunma odasına 2-1 önde gitmesini sağladı. Maçta son sözü yine Belhanda söyledi ve Faslı yıldız, 51. dakikadaki golüyle skoru ilan etti. Maçta en çok konuşulan isimlerden biri de saha içindeki kararlarıyla hakem Ümit Öztürk oldu.

Galatasaray Trabzonspor maçı sonrası bomba FETÖ iddiası - Sayfa 2

"YUSUF NAMOĞLU ZARAR VERİYOR"

Ahmet Çakar, Beyaz TV'de hakem Ümit Öztürk'ü çok sert sözlerle eleştirdi. Çakar, ''Yusuf Namoğlu Türk hakemliğine ağır zarar vermektedir. Son 2 haftada yaşanan olaylar MHK'nın tarafsız yapısını ortadan kaldırdı. Geçen hafta Erzurum, bu hafta Trabzonspor'u boğdular. Ya da Galatasaray'ı yukarı çıkardılar.'' dedi.

Galatasaray Trabzonspor maçı sonrası bomba FETÖ iddiası - Sayfa 3

"DIAGNE'Yİ ATMAYAN HAKEM ART NİYETLİDİR"

Çakar, Eğer hakem Diagne'yi ikinci sarıdan atmıyorsa o hakem kasıtlıdır. İstedikleri mahkemeye de versinler. Ben bilir kişiyim. Hepimiz yanlış penaltı verdik. Lafım yok. Ancak sarı kartı olan Diagne'ye ikinci sarıyı vermiyorsan sen art niyetlisin demektir. Maalesef tetikçi hakem demek zorundayım. Ne zaman Galatasaray'ın başı sıkışsa Ümit Öztürk devreye giriyor. Geçen sene Alanyaspor - Galatasaray maçı... Bu sene pansuman yapılmaya Kayseri'ye Ümit Öztürk götürüldü. Bu hafta ise çok kritik Trabzonspor maçında Ümit Öztürk aldı maçı.'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Trabzonspor maçı sonrası bomba FETÖ iddiası - Sayfa 4

"HAKEM, HAKEM OLSAYDI İLK YARIDA GALATASARAY 9 KİŞİ KALMIŞTI"

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan daha iyi oynadığını belirten Çakar, ''Galatasaray, Trabzonspor'dan iyi oynadı. Buna lafım yok. Ancak hakem, hakem olsaydı Galatasaray ilk yarıda 9 kişi kalırdı.'' dedi.