GALATASARAY

Galatasaray taraftarları yıkıldı! Eboue'den sonra Elmander...

Galatasaray'da iz bıraktıktan sonra futbola veda eden Johan Elmander, kariyerini bitirdikten sonra yaşadığı zor günleri anlattı.

Galatasaray taraftarları yıkıldı! Eboue'den sonra Elmander...

Bazen boş boş duvarlara baktığını, öylece oturup hiçbir şey yapmadığını dile getiren Elmander. Karısının bu durumunu 'depresyon' olarak nitelendirdiğini söyledi.

Eboue'nin seslenişi Galatasaray'da büyük etki yaratırken, Fatih Terim bile Fildişi Sahilli yıldıza yardım elini uzatacaklarını dile getirmişti.

Karısından ayrılan ve her şeyini yitirdiğini açıklayan Eboue, "Kulübümü, eşimi, ailemi, her şeyimi kaybettim. Allah'tan bana yardım etmesini diliyorum. Bir çamaşır makinem bile yok. Eşyalarımı her gün elimde yıkamak zorundayım. Kız kardeşimin evinde kaldığım zamanlarda onları rahatsız etmemek için yerde yatıyorum." ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaların ardından Eboue Türkiye'ye davet edildi ve Terim'in yardımcıları onunla görüştü.Bazen boş boş duvarlara baktığını, öylece oturup hiçbir şey yapmadığını dile getiren Elmander. Karısının bu durumunu 'depresyon' olarak nitelendirdiğini söyledi.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER