GALATASARAY

Galatasaray taraftarından Burak Yılmaz'a jest

Galatasaray Beşiktaş derbisinde dostça görüntüler yaşandı.. Eski takımı Galatasaray'a karşı konuk olan Burak Yılmaz'a özel bir jest yapıldı.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Galatasaray taraftarından Burak Yılmaz'a jest - Sayfa 1

Isınmak için sahaya gelen tecrübeli forveti sarı-kırmızılı taraftarlar alkışladı. Burak ise alkışlara aynı şekilde karşılık verdi, dostça bir görüntü ortaya çıktı. Bu arada, Burak Yılmaz eski takım arkadaşları ve teknik heyetle bir araya geldi. 34 yaşındaki yıldız eski arkadaşları ve teknik heyetle sohbet edip, başarı diledi. 

Galatasaray taraftarından Burak Yılmaz'a jest - Sayfa 2

Burak Yılmaz'dan 3 . kez dalya 
Siyah-beyazlı takımda Burak Yılmaz, 300. maç heyecanını yaşadı. Tecrübeli forvet, Spor Toto Süper Lig kariyerinde 3. kez dalya dedi. Burak, Süper Lig kariyerinde Beşiktaş ve Trabzonspor'da iki dönem, Galatasaray, Eskişehirspor, Fenerbahçe ve Manisaspor formalarıya bu başarıya erişti.  Deneyimli yıldız daha önce 299 maçta 175 gol atmıştı.

Galatasaray taraftarından Burak Yılmaz'a jest - Sayfa 3

Luyindama coşturdu
Karşılaşma öncesinde Christian Luyindama şov vardı. Sarı-kırmızılı savunmacı tribünleri adeta mest etti. Isınma sırasında gelenekselleşen futbolcuları tribüne çağırma sırasında Luyindama herkesi ayağa kaldırdı.

Galatasaray taraftarından Burak Yılmaz'a jest - Sayfa 4

Hırsıyla ve coşkusuyla dikkat çeken Luyindama, bütün tribünleri yumruk şov yaparak selamladı. Bunun üzerine Galatasaraylı taraftarlar ikinci kez yıldız stoperi tribüne çağırıp, alkışladı ve tezahürat yaptı.