GALATASARAY

Galatasaray taraftarına müjdeli haber

Galatasaray taraftarının Türk Telekom Stadyumu'na geliş-gidişte ulaşım konusunda yaşadığı sıkıntıları gidermek adına önemli bir adım atıldı.

Galatasaray taraftarına müjdeli haber

Türk Telekom Stadyumu ile Cendere Yolu, Hasdal, Kemerburgaz, Tem bağlantısını sağlayan bölüm trafiğe açıldı.

Cendere Yolu'nu ve bağlantılarını kullanan Sarı-Kırmızılı taraftarlar, maç günleri kombine kartlarını göstererek Vadi İstanbul Alışveriş Merkezi'nin 5 bin kapasiteli otoparkına araçlarını bıraktıktan sonra 20 dakika yürüyerek stada varabilecek. Böylece maça aracıyla gelen ancak otopark kartı bulunmadığı için sorun yaşayan taraftarlara önemli bir alternatif doğacak.

Ayrıca Vadi İstanbul'u Türk Telekom Stadyumu'na, aynı kompleksin içinde yer alacak yapımı süren hastaneye ve Seyrantepe metrosuna bağlayacak havarayın da test sürüşleri devam ediyor. Kulüp yetkilileri, taraftarların maç çıkışı metro girişindeki turnike bölümünde yaşadığı yoğunlukla ilgili “Metro girişindeki turnikelerin çalışma hızı, istasyonun içindeki yoğunluğa göre otomatik olarak ayarlanıyor. Bunun nedeni, metro araçlarının kapasitesinden fazla yolcu almaması ve seyir güvenliğinin tehlikeye sokulmaması. Tüm dünyada yoğun metro hatlarında bu sistem kullanılıyor” açıklamasını yaptı.

Arda Turan Ocak'ta Galatasaray'da

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER