DİĞER HABERLER

Galatasaray Odeabank süper başladı

Galatasaray Odeabank, ilk hafta mücadelesinde İspanya'nın Perfumerias Avenida takımını 81-56 yendi.

Galatasaray Odeabank süper başladı
Basketbolda FIBA Bayanlar Avrupa Ligi C Grubu'nda Galatasaray Odeabank, ilk hafta mücadelesinde İspanya'nın Perfumerias Avenida takımını 81-56 yendi.. 

Sarı-kırmızılı takım, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı, baştan sona üstün götürdü. Birinci çeyreği 32-14 önde geçen ev sahibi ekip, ilk yarı sonunda 20 sayılık fark (46-26) yakaladı. Mücadelenin üçüncü periyodunda iyi savunma yapan ve rakibine sadece 8 sayı izni veren Galatasaray Odeabank, bu çeyreği de 71-34 önde geçerek karşılaşmadan 81-56 galip ayrıldı ve FIBA Bayanlar Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı. 

Galatasaray Odeabank'ta Nevriye Yılmaz 23 sayı, 10 ribaunt ve 5 asist ile maçın en etkili ismi oldu. Sarı kırmızılı takımda Shavonte Zellous, 18 sayı ile skora büyük katkı sağlarken, kaptan Işıl Alben, 8 sayı, 8 ribaund ve 10 asist ile başarılı bir performans gösterdi. 16 sayı üreten Alba Torrens de skora katkıda bulundu.

Perfumerias Avenida'da ise Leonor Rodriguez, 10 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Eshaya Murphy'nin 8 sayı ve 8 ribauntluk performansı takımının galibiyeti için yeterli olmadı.

Galatasaray Odeabank, rakibine asistlerde 23-13 ve ribauntlarda 47-37 üstünlük kurdu. 

 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER