GALATASARAY

Galatasaray o isimle 4 yıllığına anlaştı

Galatasaray, Bursaspor'daki alacaklarına karşılık bonservisini alan 23 yaşındaki kaleci Okan Kocuk ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı Kırmızılı ekip, başarılı kaleci ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Galatasaray o isimle 4 yıllığına anlaştı

8 sezondur sarı-kırmızılı formayı giyen Fernando Muslera’ya bir türlü alternatif bulamayanGalatasaray, sonunda aradığı eldivene kavuşuyor...
 
23 yaşındaki genç eldiven akşam saatlerinde Galatasaray için sağlık kontrolünden geçti.Bursaspor Kulübü ile anlaşması gereğince 450 bin euroluk fesih bedelini kendisi yatıran Okan Kocuk, böylelikle bonservisini alarak sarı kırmızılı kulüp ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı. Sağlık kontrolünün ardından Bursa'ya dönen genç eldiven, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Galatasaray'ın Avusturya kampına katılacak..
 
Küme düşen Bursaspor’da geçen sezon 22 maça çıkan Okan, A Milli Takım aday kadrosuna da çağrılmıştı. 
 
Geçen sezonun başında Harun Tekin’in takımdan ayrılmasının ardından kaleyi devralan Okan Kocuk, sezonu 22 maç ile tamamladı. Kalesinde 23 gol gören Okan, 7 karşılaşmada ise rakiplerine geçit vermedi. Okan, bu sezon Mircea Lucescu tarafından A Milli Takım’a da davet edilmişti.

Yorumlar