GALATASARAY

Galatasaray Nagatomo transferi için düğmeye bastı

Galatasaray Japon futbolcu Nagatomo'yu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. İnter transfer için 3 milyon euro artı bonus istiyor, Galatasaray ise 3 milyon euroya transferi bitirmek planlıyor.

Galatasaray Nagatomo transferi için düğmeye bastı

Sezon arası transfer döneminde İnter'den kiraladığı Yuto Nagatomo'yu İtalyan ekibinden tamamen koparmak için girişimlere başladı.

Devre arasında sarı-kırmızılı takıma katılan Japon futbolcu gösterdiği performasnla sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline geldi.

Galatasaray yönetimi, takımda kalmak istediğini her fırsatta dile getiren Nagatomo'yu transfer etmek için çalışmalarına başladı.

İNTER BONUS ÜCRET İSTİYOR: Çizme basınında yer alan habere göre, sarı-kırmızılı yetkililer bu transferi bitirmek için İtalya'ya uçacak. Inter'in Sportif direktörü Piero Ausilio ile Galatasaraylı yetkililerin pazarlık masasına oturarak Nagatomo transferinde orta yolu arayacağı kaydedildi. Inter'in en az 3 milyon euroluk bonservis ücreti beklediği ve bunlara ek olarak bazı bonus taleplerinde bulunacağı duyuruldu.

Nagatomo

GALATASARAY 3 MİLYONA BİTİRMEYE ÇALIŞACAK: Sarı-kırmızılılar ise bonuslar olmadan en fazla 3 milyon euroya Nagatomo'yu renklerine bağlamanın planlarını yapıyor.

Inter'le 1 sezon daha mukavelesi bulunan futbolcu, İtalyan ekibinden transfer için izin isterken kariyerine Türkiye'de devam etmek istemesi de Galatasaray'ın elindeki koz oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER