GALATASARAY

Galatasaray Modeste ve Cahill transferlerini erken bitirecek

Transferde stoper ve forvet takviyelerini devre arasına bırakan Galatasaray, bu kez işi erken bitirecek. Chelsea’den ayrılması kesinleşen Cahill ve şu an boşta olan golcü Modeste için elini çabuk tutacak Cim Bom, en kısa zamanda söz kesecek.

Galatasaray Modeste ve Cahill transferlerini erken bitirecek

Sezon başında başta Gomis olmak üzere birçok oyuncusuyla yollarını ayırıp kadroda temizlik yapan Galatasaray, transfer döneminde ise eksiklerinin önemli bir bölümünü gideremedi.

Özellikle stoper ve forvet takviyesinde son güne kadar çalışan Sarı- Kırmızılılar’ın kurmayları, teknik direktör Fatih Terim’in isteklerini yerine getiremedi. Ancak Aslan aynı gecikmeyi devre arası transferinde yaşamamakta kararlı. Bu nedenle de kolların erkenden sıvandığı ortaya çıktı.

Ön mukavele de olabilir : Cim Bom’un hedefi, bu kez transferin sonunu beklemek bir yan, resmi süreç başlamadan aklındaki yıldızlarla söz kesmek.

Listedeki isimler ise yakın zamanda gündeme gelen futbolcular... Chelsea’yle yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan stoper Cahill ile son anda anlaşma zemini bozulan ve Çin’den ayrıldıktan sonra boşa çıkan golcü Modeste konularında dirsek teması korunacak, hatta ön mukavele imzalanması bile düşünülüyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER