GALATASARAY

Galatasaray Kayserispor maçında gol yağmuru

Spor Toto Süper Lig'in son hafta maçında Galatasaray, evinde Kayserispor'u 6-0 yenmesine rağmen Osmanlıspor'un arkasında ligi 6. tamamlayarak UEFA cezasını Türkiye Kupası'na bıraktı.

Galatasaray Kayserispor maçında gol yağmuru

Galatasaray, Kayserispor'u adeta gol yağmuruna boğdu.Sarı kırmızılı ekip 6-0'lık galibiyetle puanını 51 yaptı fakat Osmanlıspor'un kazanmasıyla ligi Avrupa potasının dışında bitirdi.. 

Süper Lig'in 34. hafta maçında Galatasaray, evinde Kayserispor'u 6-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılı ekip ligi Osmanlıspor'un ardından 6. sırada tamamlayarak UEFA cezasını Ziraat Türkiye Kupası'na bıraktı.

Galatasaray Kayserispor maçı fotoğrafları


Mücadelede goller 11'de Lukas Podolski, 26, 45 ve 69'da Sinan Gümüş, 58'de Bilal Kısa ve 62'de kaptan Selçuk İnan'dan geldi.

Bu sonucun ardından Galatasaray 51 puanla ligi 6. sırada tamamladı. Ligde kalmayı geçen hafta garantileyen Kayserispor ise 34 puanla kaldı.

Galatasaray: 6 - Kayserispor: 0

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Tolga Özkalfa, Ekrem Kan, Baki̇ Tuncay Akkın

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Koray Günter, Hakan Kadir Balta, Carole, Selçuk İnan, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Sneijder, Yasin Öztekin, Podolski

Kayserispor: Abdulaziz Demircan, Zeki Yavru, Mabiala, Birol Parlak, Berkan Emir, Cem Can, Deniz Türüç, Furkan Özçal, Diego Lopez, Biseswar, Derley

Goller: Dk. 11 Podolski, Dk. 26, 45 ve 70 Sinan Gümüş, Dk. 58 Bilal Kısa, Dk. 62 Selçuk İnan, (Galatasaray)

Sarı kart: Dk. 28 Cem Can (Kayserispor)

Galatasaray Kayserispor

KAYSERİSPOR'DA 4 DEĞİŞİKLİK

Konuk ekip Kayserispor ise geçen haftaki Medicana Sivasspor karşılaşmasının ilk 11'inden 4 değişiklikle sahada yer aldı.

Kayseri temsilcisinin teknik direktörü Hakan Kutlu, Medicana Sivasspor mücadelesine ilk 11'de başlayan Ahamada, Oğulcan Çağlayan ve Simic'i, Galatasaray karşısında yedek soyundurdu. Mijailovic ise sarı kart cezası sebebiyle kadroda yer almadı. Bu oyuncuların yerine Abdulaziz Demircan, Birol Parlak, Deniz Türüç ve Cem Can forma şansı buldu.

Kayserispor, müsabakaya Abdulaziz Demircan, Berkan Emir, Birol Parlak, Mabiala, Zeki Yavru, Furkan Özçal, Cem Can, Diego Lopez, Deniz Türüç, Biseswar ve Derley ilk 11'iyle başladı.

TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Türk Telekom Arena'da yapılan maça ev sahibi takım taraftarları ilgi göstermedi.

İki takım açısından da sezonun kapanış müsabakası, neredeyse boş tribünler önünde oynandı. Mücadelenin başlama düdüğünden önce 4 bin 790 taraftarın stada giriş yaptığı bildirildi.

Kayserispor müsabakası, Galatasaray'ın bu sezon iç sahada en az seyirciye oynadığı maç oldu.

GALATASARAY: 6 - 0 :KAYSERİSPOR

Galatasaray bu galibiyetle puanını 51'e çıkardı. Galatasaray bu sonuçla ligi 6. sırada tamamladı.

90. dakika: Hakem karşılaşmanın son düdüğünü çaldı. Galatasaray, Kayserispor'u 6-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı.  

89. dakika: Galatasaray'da Yasin kazandığı topla ceza sahasına girdi. Pasını Podolski'ye çıkardı. Podolski'nin şutu kalecide kaldı.

86. dakika: Mert'in kullandığı kornerde top kafalardan sekti. Son olarak Carole kafa vurmak isterken rakibinin hareketi hakem faul olarak değerlendirdi.

84. dakika: Kazanılan serbest vuruşta Mert topu doğrudan kaleye gönderdi ancak top barajdan geri geldi. Sonrasında Biseswar'ın şutu savunmadan kornere gitti.

80. dakika: Sol kanatta Cem Can pasını Biseswar'a çıkardı. Biseswar ceza sahasının sol çaprazından kaleye şutunu gönderdi ancak top auta çıktı. 

77. dakika: Kayserispro sol kanattan Biseswar ile hücuma çıktı. Top ceza sahasındaki Lopes'e geldi. Lopes'in şutu Muslera'da kaldı. 

75. dakika: Pozisyonun devamında Carole ceza sahasına girdi ve topu yerden ortaladı. Seken top Emre Çolak'ta kaldı. Emre Yasin'e pasını çıkardı. Yasin kaleci ile karşı karşıya vuruşunu gerçekleştirdi ancak top auta çıktı.  

70. dakika: Galatasaray'da Selçuk İnan kenara gelirken, oyuna Olcan Adın girdi. Mabiala yerine Kayserispor'da oyuna Mert girdi.

67. dakika: GOL! Sinan Gümüş... Podolski, Mabiala'yı geçti ve ceza sahasına girdi. Podolski daha sonra yerden pasını Sinan'a çıkardı. Sinan da bekletmeden kaleye şutunu gönderdi ve top ağlara gitti. Bu golle Galatasaray skoru 6-0'a getirdi.

64. dakika: Bilal, sol kanada uzun bir top gönderdi anca Carole topa yetişemedi. 

62. dakika: Oğulcan, topla birlikte ceza sahasına girmek isterken Carole topu kazandı. 

61. dakika: Galatasaray'da Hakan Balta kenara gelirken Ryan Donk oyuna girdi. 

60. dakika: GOL! Selçuk... Yasin'in ceza sahasına havalandırdığı topa Selçuk vurdu ve topu ağlara gönderdi. Galatasaray skoru 5-0'a getirdi.

59. dakika: Biseswar ceza sahasına girdi ve yerde kale önüne doğru topu ortaladı. Ancak bu pozisyonda hakem Derley için ofsayt bayrağını kaldırdı. 

58. dakika: GOL! Bilal Kısa... Uzun gönderilen topu Sinan kontrol etti. Sinan ceza sahasındaki Podolski'ye pasını çıkardı. Podolski ceza sahasına koşu yapan Bilal'a pasını çıkardı. Bilal sert ve düzgün bir şut çıkardı ve topu ağlara gönderdi.

57. dakika: Gelişen Kayserispor atağında Cem Can kaleyi düşündü ancak top Muslera'da kaldı. 

56. dakika: Bilal, savunmanın arkasına sarkmak isteyen Yasin'i düşündü ancak Yasin topu istediği gibi kontrol edemedi. 

54. dakika: Sabri'nin ceza sahasına ortasını savunma taca gönderdi.

52. dakika: Deniz'in sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği topu Sabri karşıladı. Kayserispor atağı devam ediyor. 

51. dakika: Biseswar ceza sahasına hareketlenirken yerde kaldı ve hakem faul düdüğünü çaldı. 

50. dakika: Sağ kanatta Carole'den topu kazanan Zeki, kaleye sert bir şut gönderdi ancak top direğin dibinden auta çıktı. 

48. dakika: Furkan, savunmanın arkasına sarkan Derley'e pasını çıkardı. Derley Muslera ile karşı karşıya kaldı. Derley'in plasesi Muslera'yı geçti ancak Koray topa yetişti ve çizgi üzerinde topu uzaklaştırdı. 

47. dakika: İkinci yarının başında Bilal oyuna girerken, Sneijder kenara geldi. 

46. dakika: İkinci yarıya Galatasaraylı oyuncuların vuruşu ile başlandı. 

45. dakika: Hakem ilk 45 dakikanın son düdüğünü çaldı. İlk 45 dakikayı Galatasaray 3-0 önde kapattı. 

44. dakika: GOL! Sinan... Podolski rakip alanda Mabiala'ya baskı yaptı ve Mabiala'nın uzaklaştırmak istediği top Yasin'de kaldı. Yasin Podolski'ye pasını gönderdi. Podolski ceza sahasına girip pasını Sinan'a çıkardı ve Sinan da topu ağlara göndermeyi başardı.

43. dakika: Deniz Türüç topla buluştu ve savunma arkasına koşu yapan Furkan'a pasını çıkardı. Furkan ceza sahasında yerden bir vuruş yaptı ancak top auta gitti. 

42. dakika: Pozisyonun devamında top sağ kanattaki Sabri'ye geldi. Sabri'nin ortasında topu kaleci Abdulaziz kornere gönderdi. 

41. dakika: Carole'nin pasında Sinan topla buluştu ve Mabiala'nın hareketi ile yerde kaldı. Hakem faulü belirledi.

40. dakika: Birol pasını sol kanattaki Berkan'a çıkardı. Berkan Lopes ile paslaşmak istedi ancak savunma araya girdi. 

39. dakika: Berkan bu kez ters kanattan korneri kullandı. Ceza sahasına gönderilen topu Muslera yumrukladı. Top yine Berkan'a geldi. Berkan ceza sahasına havalandırdı ve top savunmadan yine kornere çıktı. 

38. dakika: Diego Lopes savunmanın arkasına sarkan Biseswar'a pasını gönderdi ancak Koray kayarak topa müdahale etti. Bu pozisyonda iki oyuncuda kısa süreli yerde kaldı. Kayserispor korner kullanacak. 

37. dakika: Sneijder, topu ceza sahasına havalandırdı ancak savunma araya girdi. 

36. dakika: Gelişen Kayserispor atağında Berkan ceza sahasındaki Derley'e ortasını açtı ancak hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. 

35. dakika: Birol, savunmanın arkasına koşan Deniz'e pasını çıkardı ancak Hakan Balta araya girdi. 

34. dakika: Hakan Balta sakatlığı nedeniyle topu taca gönderdi. Sağlık görevlileri Hakan'ın tedavisi için sahaya girdi. 

33. dakika: Sinan Gümüş, Podolski ile yaptığı verkaç sonrası ceza sahasına girdi. Sinan sağ ayağıyla kaleye düşündü ancak top direğin yanından auta çıktı. 

32. dakika: Pozisyonun devamında Sabri'nin rakibine hareketini hakem faul olarak değerlendirdi. 

30. dakika: Sabri'nin pasında Sinan topla buluştu ve Cem Can'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda Cem Can'a sarı kartını çıkardı. 

28. dakika: Golden sonra gelişen Kayserispor atağında Furkan topu ceza sahasına gönderdi. Muslera bu ortada topu kolaylıkla kontrol etti. 

27. dakika: GOL! Sinan Gümüş... Yasin, savunmanın arkasına sarkan Sinan'a pasını gönderdi. Sinan Gümüş, ceza sahasına girdi, topu soluna çekti ve sert bir vuruş çıkardı. Sinan'ın şutu kaleciden de sekti ve ağlarla buluştu. 

26. dakika: Kayserispor sol kanattan bir serbest vuruş kazandı. Zeki'nin doğrudan kaleye gönderdiği top Muslera'da kaldı. 

24. dakika: Sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Biseswar kaleyi düşündü ancak top savunmadan geri döndü. 

23. dakika: Kazanılan serbest vuruşu Berkan kullandı. Ceza sahasına gönderilen topa Podolski kafa vurdu ve top kornere girri. 

22. dakika: Pozisyonun devamında Furkan, topu Emre Çolak'tan aldı. Ardından Emre'nin rakibine yaptığı hareket sonrası hakem faul düdüğünü çaldı. 

21. dakika: Podolski orta sahada topu kaybetti. Kayserispor hızlı hücuma çıktı ancak Biseswar ile arkadaşı arasında anlaşmazlık sonrası top Galatasaraylı oyunculara geçti. 

20. dakika: Berkan pasını Biseswar'a çıkardı. Biseswar da savunma arkasına koşan Derley'e gönderdi ancak araya Carole girdi. 

18. dakika: Sinan, sağ kanattaki Sabri'ye pasını gönderdi. Sabri'nin ortasında Sneijder topu istediği gibi kontrol edemedi ve savunma araya girdi. 

16. dakika: Podolski hızlı gelişen Galatasaray atağında topu Yasin'e gönderdi ancak top Yasin'in arkasında kalınca savunma araya girdi. 

15. dakika: Mabiala, savunmanın arkasına uzun bir top gönderdi. Hava topu mücadelesinde Derley Hakan Balta'yı düşürddü ve hakem faul düdüğünü çaldı. 

14. dakika: Deniz Türüç, orta sahada aldığı topla ilerledi. Emre'yi geçen Deniz kaleye sert bir şut gönderdi ancak top direğin yanından auta gitti. 

13. dakika: Zeki'nin Yasin'e yaptığı hareketi hakem faul olarak değerlendirdi. Galatasaray oyunu hemen başlattı. 

12. dakika: Galatasaray savunmada hazırlık pasları yapıyor. Son olarak Muslera topu ileri gönderdi. 

11. dakika: GOL! Lukas Podolski... Sneijder pasını savunmanın arkasına sarkan Podolski'ye gönderdi. Podolski kaleci ile karşı karşıya yaptığı vuruşta topu ağlara göndermeyi başardı. 

8. dakika: Sneijder orta alanda topla buluştu ancak Deniz'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem faulü belirledi. 

6. dakika: Pozisyonun devamında Kayserispor'da Furkan uzak mesafeden kaleye şutunu gönderdi ancak top auta çıktı. 

5. dakika: Sağ kanatta Sinan topla çıkmak isterken rakibine topu kaptırdı. 

4. dakika: Zeki'nin ceza sahasına ortasında topu Muslera kontrol etmeyi başardı. 

3. dakika: Galatasaray sağ kanattan hücuma çıktı ancak savunma topu karşıladı. 

2. dakika: Galatasaray ilk dakikalarda kendi sahasında kısa paslar yapıyor. 

1. dakika: İlk düdük çaldı, karşılaşmaya Kayserisporlu oyuncuların vuruşu ile başlandı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER