Galatasaray Kasımpaşa'yı yenemedi: 1-1
Spor Toto Süper Lig 13. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadele iki ekibin karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.
GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇININ CANLI ANLATIMINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Bu sezon ligde bir türlü aradığı çıkışı yakalayamayan Galatasaray, mutlak galibiyet parolasıyla gittiği Kasımpaşa deplasmanından 1 puanı zor kurtardı.
Ev sahibi ekip Kasımpaşa, Malki'nin 11. dakikadaki golüyle Galatasaray karşısında maçı uzun süre 1-0 önde götürse de 60'ta Burak Yılmaz skoru 1-1'e getirdi.
Kalan dakikalarda iki takım da birçok net fırsattan yararlanamayınca karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sona erdi.
Bu sonucun ardından Galatasaray 23, Kasımpaşa ise 26 puana yükseldi. Galatasaray gelecek hafta Elazığspor'u ağırlarken Kasımpaşa deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.
MANCINI KADROYU DEĞİŞTİRDİ!
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, kadrosunda değişikliğe gitti.
Milli takım kampında yaşadığı sakatlık sonrası ligdeki Sivasspor ve UEFAŞampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid karşılaşmalarında forma giyemeyen Semih Kaya, Kasımpaşa mücadelesiyle yeniden formasına kavuştu.
Mancini'nin Real Madrid maçı öncesi Sivasspor mücadelesinde yedek soyundurduğu ve son dakikalarda sahaya sürdüğü Drogba, bu kez ilk 11'deki yerini alırken, İtalyan teknik adamın Sivasspor karşısında ilk 18'e dahi almadığı Bruma ile Sabri Sarıoğlu ise bu karşılaşmada sahaya 11'de çıktılar.
GALATASARAY KÖTÜ BAŞLADI
Şampiyonlar Ligi'nde aldığı Real Madrid ve öncesindeki Fenerbahçe yenilgilerinin ardından çıkışa geçmek isteyen Galatasaray, Kasımpaşa maçına da iyi başlamadı.
Evsahibi Kasımpaşa, 11. dakikada Malki'nin golüyle 1-0 öne geçerkenbirçok gol pozisyonundan da yararlanamadı. Galatasaray ise ilk 45 dakikada Kasımpaşa kalesine isabetli şut çekemedi.
Öte yandan Galatasaray'da Felipe Melo ve Sabri Sarıoğlu maç içerisinde kısa süreli bir tartışma yaşadı.
DROGBA YARATTI BURAK ATTI
Galatasaray karşısında yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayan Kasımpaşa, 60. dakikada beraberlik golünü kalesinde gördü.
Galatasaray'ın yıldızı Didier Drogba, sol kanatta buluştuğu topla rakiplerinden müthiş sıyrıldı ve ceza sahası içine girdi.
Yerden yaptığı ortayı golcü futbolcu Burak Yılmaz ağlarla buluşturdu ve Galatasaray'a 1-1'lik beraberliği getiren isim oldu.
ERAY KURTARDI BURAK ATAMADI!
Beraberlik golünün ardından iki takım da bu sefer üstünlük golünü atmakiçin kıyasıya bir mücadeleye girdiler.
Kasımpaşa'nın yıldızı Babel, dakikalar 80'i gösterirken Galatasaray savunmasının arkasına müthiş bir koşu yaptı ve kaleci Eray'la karşı karşıyakaldı. Ancak Babel'in aşırtma vuruşunu Eray başarılı bir şekilde kurtardı ve net bir golü çıkardı.
Bu pozisyonun devamında atağa kalkan Galatasaray'da bu kez golle burun buruna kalan isim Burak Yılmaz oldu. Ceza sahası içine yapılan ortaya altı pas üzerinden bomboş şekilde kafa vuran Burak, kaleci Isaaksson'u nişanlayınca takımını golden etti.
Kasımpaşa: 1 - Galatasaray: 1
Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz
Kasımpaşa: Isaksson, Elyasa Süme, Yalçın Ayhan, Barış Başdaş, İlhan Eker, Adem Büyük, Donk, Castro, Babel, Scarione, Malki
Galatasaray: Eray İşcan, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Chedjou, Riera, Eboue, Melo, Selçuk İnan, Bruma, Drogba, Burak Yılmaz
Goller: Dk. 11 Malki (Kasımpaşa), Dk. 60 Burak (Galatasaray)