GALATASARAY

Galatasaray Kadıköy'de galibiyet peşinde

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasındaki derbide yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Galatasaray Kadıköy'de galibiyet peşinde

Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak önemli karşılaşmayı hakem Ali  Palabıyık yönetecek.
 
Süper Lig'de 55 puanla lider Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisinde  haftaya giren Galatasaray, derbiden galibiyetle ayrılarak zirve yarışını  sürdürmeye çalışacak.
 
Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'de son galibiyetini 1999'da alan ve daha  sonraki 22 resmi maçta kazanamayan Galatasaray, bu kötü istatistiği  sonlandırabilmek için mücadele verecek.
 
Marcao ve Luyindama cezalı
Galatasaray'da kart cezalısı olan stoperler Marcao ve Christian  Luyindama, derbide forma giyemeyecek.
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda Evkur Yeni Malatyaspormaçında gördüğü  kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alan Luyindama ile Süper Lig'de aynı takımla  yapılan müsabakada sarı kart görerek cezalı duruma düşen Marcao, derbide görev  yapamayacak.
 
3 futbolcu ceza sınırında
Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde 3 futbolcu sarı kart ceza  sınırında bulunuyor.
 
Sarı-kırmızılı futbolcular Henry Onyekuru, Martin Linnes ve Emre  Taşdemir yarınki maçta sarı kart görmeleri durumunda 29. haftadaki İstikbal  Mobilya Kayserispormüsabakasında oynama şansını kaçıracak.
 
13 maçtır kaybetmiyor
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'deki son 13 maçında yenilmedi.
Sarı-kırmızılı takım, ligin 14. haftasında Beşiktaş'a 1-0 yenildikten  sonra çıktığı müsabakalarda 9 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.
 
Galatasaray, bu müsabakalarda Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü,  Göztepe, Trabzonspor, Kasımpaşa, Akhisarspor, Antalyaspor, Bursaspor ve Evkur  Yeni Malatyaspor'u yenerken, Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir, Aytemiz  Alanyaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile berabere kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER