SÜPER LİG

Galatasaray İngiliz ekibiyle oynayacak!

Java Cup'a katılacağını duyuran İngiliz temsilcisi Everton, turnuvada Galatasaray ile oynayacaklarını duyurdu.

Galatasaray İngiliz ekibiyle oynayacak!

Merseyside ekibi Java Kupası'nda 26 Temmuz'da Galatasaray ile karşılaşacağını duyururken kazananın Endonezya - Malezya galibi ile oynayacağı ifade edildi.


26-29 Temmuz tarihleri arasında 88 bin kişilik Gelora Bung Karno Stadı'ndaki turnuvada 3.lük maçı da gerçekleştirilecek. Maçlar Jakarta şehrinde oynanacak. Teknik direktörlüğünü David Moyes'un yaptığı Everton'un kadrosunda Marouane Fellaini, John Heitinga, Nikica Jelavic ve Tim Cahill gibi yetenekli oyuncular bulunuyor.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2012-13 sezonu hazırlıklarına 4 Temmuz 2012 Çarşamba günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde topbaşı yaparak başlayacak.

Yorumlar