GALATASARAY

Galatasaray için Şampiyonlar Ligi'nde her şey bitmedi

Aslan, Devler Ligi’nde Real Madrid’e kaybetse de halen umudunu sürdürüyor. 4.maçında Madrid’e gidecek olan Galatasaray, sonrasında ise Club Brugge’ı evinde devirip son haftada ise gruptan çıkmayı garantilemiş olması beklenen PSG karşısında bir mucizenin altına imza atabilir.

Galatasaray için Şampiyonlar Ligi'nde her şey bitmedi

Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde A Grubu’nda ilk maçında Club Brugge ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı, sonrasında ise taraftarının önünde PSG ve Real Madrid’e 1-0’lık skorlarla mağlup oldu.

Grup aşamasının ilk yarısını 1 puan ile son sırada noktalayan Galatasaray’ın umudu ise halen sürüyor. Cim Bom, sıradaki maçında 6 Kasım’da Madrid’e gidecek. Cim Bom burada kaybetse bile Avrupa Ligi şansı devam edecek. 22 Kasım’da Brugge’u ağırlayacak olan Aslan, taraftarının önünde kazanırsa umutlarını son karşılaşmaya taşıyacak.

Real’i bekleyecek...

Galatasaray, 11 Aralık’ta Fransa’ya gittiğinde yüksek ihtimalle şu an 3. sıradaki Brugge’a 7 puan fark atan PSG, gruptan çıkmayı garantilemiş olacak. Eğer bu senaryo gerçekleşirse 3. sıradan Avrupa Ligi biletini, Real’in alacağı sonuçlara göre de küçük bir mucize gerçekleşirse üst tura çıkma şansını yakalayacak. Bir diğer ihtimalde ise 6 Kasım’da Madrid’i devirip Brugge ve PSG maçlarında alacağı 2 galibiyet ile rahatlıkla son 16’ya çıkabilecek.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER