GALATASARAY

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçını Periscope canlı izle

Galatasaray Fener maçı periscope yayınlanacak mı?.. GS FB Maçı Periscope Şifresiz izlenecek mi?.. Galatasaray Fenerbahçe derbisi internetten canlı izle linki burada yer alıyor.

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçını Periscope canlı izle

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlıyor. GS Fener maçı periscope şifresiz izlenecek mi? Galatasaray FB maçını internetten canlı izle linki merak ediliyor. İşte merakla beklenen maça dair bütün detaylar...

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, evinde Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Fenerbahçe, ligdeki kötü gidişe dur demek ve düşme hattından uzaklaşmak için bu maçtan üç puan çıkarmak zorunda!

Evinde taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmadan 3 puan alarak liderlik koltuğuna tekrar oturmak isteyen Galatasaray ise galibiyet peşinde.

Sporseverler, Galatasaray Fenerbahçe maçı periscope ekranlarından şifresiz izlenecek mi ve GS Fener maçı internetten şifresiz canlı izle gibi detayları araştırılıyor.

GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİSİNİ CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili kurumdan yapılan açıklamaya göre periscope yayını ile maç izleme dönemi tamamen kapandı. Bu kapsamda Galatasaray Fenerbahçe derbisi periscope üzerinden izlenemeyecek.

Peki Galatasaray Fener maçını internetten şifresiz canlı olarak nasıl izleyebilirim? sorusuna cevap arıyorsanız işte cevap...

Galatasaray - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2 Kasım Cuma günü saat 21:00'de Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Fırat Aydunus'un yöneteceği maçın canlı skor takibi ve detayları internetspor.com'da olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER