BEŞİKTAŞ

Galatasaray derbide Beşiktaş'ı devirdi

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında yapılan derbi maçta Galatasaray Odeabank güldü.

Galatasaray derbide Beşiktaş'ı devirdi

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında yapılan derbi maçta Galatasaray Odeabank, Beşiktaş Sompo Japan'ı 84-78 yendi.

GALATASARAY İYİ BAŞLADI

Karşılaşmaya dış şutlarla iyi başlayan Galatasaray ilk 3 dakikayı 11-4 önde geçti. Beşiktaş bu dakikadan sonra savunmada iyi oynayarak rakibine şut şansı tanımadı. Dış şutlarda başarılı olan siyah-beyazlılar pota altında da etkili olunca ilk periyodu 19-20 önde kapadı.

BEŞİKTAŞ İLK YARIYI ÖNDE KAPADI

İkinci periyotta Galatasaray Odeabank’ta Pleiss, Beşiktaş Sompo Japan’da ise Earl Clark bulduğu sayılarla takımını ayakta tutan isim oldu.  Bu periyodu da siyah-beyazlılar önde kapadı ve soyunma odasına 36-39 üstün gitti.

G.SARAY TARAFTAR DESTEĞİYLE ÖNE GEÇTİ

3. periyoda taraftarının desteğiyle etkili başlayan Galatasaray Odeabank özelikle pota altından etkili oldu. Beşiktaş ise bulduğu dış şutlarla farkın çok açılmamasını sağladı. Bu periyot ev sahibi sarı-kırmızılıların 60-57’lik üstünlüğü ile sona erdi.

CİMBOM EVİNDE KAZANDI

Son çeyreğe de taraftarının desteğiyle iyi başlayan sarı-kırmızılılar dış şutlarla etkili oldu. Beşiktaş ise rakibinin şutlarına karşılık veremedi. 

Karşılaşmayı Galatasaray Odeabank 84-78 kazandı.

Galatasaray Odeabank - Beşiktaş

Galatasaray Odeabank: 84 - 78 :Beşiktaş Sompo Japan

Salon: Abdi İpekçi

Hakemler: Emin Moğulkoç, Altuğ Köselerli, Ersan Ergüler

Galatasaray Odeabank: Sinan Güler 8, Göksenin Köksal 10, Schilb 19, Daye 3, Pleiss 14, Micov 12, Preldzic 5, Diebler 12, Tyus 1

Beşiktaş Sompo Japan: Thompson 17, Roll 13, Strawberry 4, Clark 21, Stimac 13, Weems 8, Sertaç Şanlı 2, Erkan Veyseloğlu, Kenan Sipahi

1. Periyot: 19-20

Devre: 36-39

3. Periyot: 60-57

Beş faulle çıkan: 39.55 Weems (Beşiktaş Sompo Japan)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER