GALATASARAY

Galatasaray bir transferi daha bitiriyor

Santos ile sözleşmesini fesheden Leandro Damiao için Taffarel’i de devreye sokan sarı-kırmızılı yönetim transferde mutlu sona çok yaklaştı.

Galatasaray bir transferi daha bitiriyor

Galatasaray, Ryan Donk’un ardından Leandro Damiao transferinde de mutlu sona çok yaklaştı.

Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin raporundan sonra takıma takviye konusunda dört koldan çalışma yürüten sarı-kırmızılı yönetimin, Santos’la sözleşmesini fesh eden Brezilyalı golcü Leandro Damiao’nun da işini bitirmek üzere olduğu öğrenildi.

Donk'un menajerinden transfer açıklaması

Santos ile sözleşmesini tek taraflı fesheden ve mahkeme tarafından haklı bulunan 26 yaşındaki futbolcunun bedavaya çıkması Galatasaray’ı harekete geçirdi.

Burak’ın sık sık sakatlanması, Umut’un da birinci santrafor olarak yeterli görülmemesi nedeniyle yeni forvet için kolları sıvayan yönetim, bir taraftan ayağını yorganına göre uzatmak için çaba harcarken, diğer yandan takıma direkt katkı sağlayacak isimler üzerinde çalışıyordu. Milliyet'te yer alan habere göre; Damiao’nun bonservissiz gelecek olması yönetimi bu transfer konusunda daha da iştahlandırdı.

Aysal'dan Özbek'e tam destek!

TALİBİ ÇOK

İki sene önce Brezilya Milli Takımı’na kadar yükselen ve büyük bir potansiyel olarak görülen Damiao, Santos’a 13 milyon euroya gitmişti. Transferde kesinlikle yüksek bonservis ücreti ödemek istemeyen sarı-kırmızılılar, Damiao’yla böylece nokta atışı yapmak istiyor. Brezilyalı oyuncu adeta bir piyango olacak. Kaleci antrenörü Claudio Taffarel’in de vatandaşı için devreye girdiği ifade edildi.

Damiao’yla başka kulüplerin de ilgilendiği ancak Galatasaray’ın işi büyük ölçüde bitirdiği öğrenildi.

43 GOL ATTI

Galatasaray’ın ilgilendiği Leandro Damiao, Brezilya Serie A’da 147 maça çıkıp, 43 gol attı. Damiao, Libertadores’te de 28 maça 15 gol sığdırdı.

Galatasaray büyük oynuyor
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER