BEŞİKTAŞ

Galatasaray Beşiktaş derbisinde krallar yarışıyor

Galatasaray Beşiktaş derbisi bir başka önem daha taşıyor.. Şampiyonluk derbisinde tüm gözler Mbaye Diagne ile Burak Yılmaz üzerinde olacak.. İki yıldız futbolcu gol krallığı için yarışıyor..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Galatasaray Beşiktaş derbisinde krallar yarışıyor

Galatasaraylı futbolcu Mbaye Diagne ve sezonun ikinci yarısının en skorer oyuncusu Burak Yılmaz.. Şampiyonluk derbisinde tüm gözler, iki yıldızın üstünde olacak..

Türk Telekom Stadı’nda bu akşamki müthiş derbide 22 oyuncunun da rolü çok kritik. Ancak içlerinden ikisi var ki; gösterecekleri performans tam anlamıyla maçın kaderini belirleyecek. Bu isimler Mbaye Diagne ve Burak Yılmaz...

ADIM ADIM KRALLIĞA KOŞUYOR

Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa formasıyla rekorları alt üst eden ve sonrasında 10 milyon Euro’ya transfer olduğu Galatasaray’da eleştirilmesine rağmen gollerini sürdüren Diagne, adım adım krallığa koşuyor. 28 golü bulunan Diagne, derbide mutlaka ağları havalandırıp şampiyonluk ateşini yakan oyuncu olmak istiyor. Diagne bugün gol atması halinde geçen sezon 29 kez fileleri sarsan Gomis’i de yakalayacak ve Süper Lig’de bir sezonda en çok gol atan iki futbolcudan biri olacak.

O STATTA 44 GOLÜ VAR

Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz ise ligde tartışmasız 2019’un en formda oyuncusu. Çıktığı 12 maçta 11 kez rakip fileleri havalandırıp Beşiktaş’ı şampiyonluk yarışına sokan Burak, daha önce iki kez gol krallığı yaşamıştı. Bunlardan biri Galatasaray’daki ilk sezonundaydı. Kral, Türk Telekom Stadı’nın atmosferini de çok iyi biliyor. Çünkü tecrübeli yıldız bu statta eski takımıyla tam 69 maça çıktı, 44 gol atıp, 15 asist yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER