GALATASARAY

Galatasaray-Benfica maçı biletleri satışa çıkıyor

Galatasaray Benfica maçı ne zaman?, Galatasaray Benfica maçının biletleri ne zaman satışa çıkıyor?, Galatasaray Benfica maçının gün ve saati...

Galatasaray-Benfica maçı biletleri satışa çıkıyor

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda karşılaşacağı Benfica maçının biletlerinin yarın satışa çıkacağı duyuruldu. 

Oynadığı iki maçta 1 puan toplayarak Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan Galatasaray'ın Benfica ile oynayacağı maçın biletlerinin yarın satışa çıkacağı duyuruldu.  

SALI GÜNE SATIŞA ÇIKIYOR

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. karşılaşmasında, 21.10.2015 saat 21:45'te Galatasaray A.Ş.-SL Benfica ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecektir. Maçın biletleri 13 Ekim 2015 Salı günü Aslanlı yol gişeleri, aktif satış noktaları ve passo.com.tr üzerinden satışa sunulacaktır. 

Bilet satışları 13 Ekim 2015 Salı günü saat: 14:00'da GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup 15 Ekim 2015 Perşembe günü saat 11:00'da genel satışa sunulacaktır. Bir taraftar farklı T.C. kimlik numaraları girerek 5 bilet alma hakkına sahip olacaktır. Türk Telekom Arena Aslanlı yol gişeleri hafta içi ve C.tesi 09: 00 - 18: 00 Pazar 11: 00-17: 00 arası hizmet vermektedir. Passolig kartı olmayan taraftarlarımız sadece Türk Telekom Aslanlı Yol gişelerinden TC Kimlik Numaralarını beyan ederek maç biletlerini satın alabilirler."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER