GALATASARAY

Galatasaray Adası'na Beşiktaş poşetiyle gidince

Yazar Elif Çongur, elinde Kartal Yuvası poşetiyle Galatasaray Adası'na girmeye kalkınca başına gelmeyen kalmadı..

Galatasaray Adası'na Beşiktaş poşetiyle gidince

Ankara'da yaşayan yazar Elif Çongur, 'Senin Adamın Gol Diyo' adlı kitabı için geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul'da imza günü düzenledi.

Yazar Çongur, imza gününün ardından arkadaşlarıyla gittiği Galatasaray Adası'nda yaşadığı ilginç olayı anlattı...

Elif Çongur'un, 'Yarın Artık Bugündür' başlıklı yazısının Galatasaray Adası ile ilgili bölümü şöyle:

"... elimde Fenerbahçeli Emre Bey'in Beşiktaşlı oğluma aldığı hediyenin olduğu Kartal Yuvası poşetiyle Galatasaray Adası'na yola çıktım imza günü bitince. Doğum günü var biliyosunuz.

"Durun" dedi tekneye konukları bindirmekle görevli arkadaş. Durdum. "Bu şekilde girmezsiniz" dedi. Şeklime baktım hemen. Bakışlardan kendisinde bi tuhaflık olduğunu düşünen lisenin "Fermuarı mı açık unutuk be" biçimdeki tedirginliği çöktü üstüme. O bi andır biliyosunuz. Fermuarın kapalı olduğunu anlayıp rahatlayana kadar süren bin yıllık bi an.

Beşiktaş yönetimi ibra edildi


Yazar Elif Çongur, Beşiktaş taraftarı olan oğluna gelen bir hediye sonrası yaşadığı olayı kendine özgü biçimde anlattı:

MÜSTERİH OLUN, MÜDAHALE EDECEĞİM

Mesele anlaşıldı sonra. Kartal Yuvası poşetiyle girilemezmiş Galatasaray Adası'na. Apar topar elimizdeki doğum günü hediyelerinin poşetlerinin içine soktuk tehlikeli poşeti. Beni "Durun" diye uyaran arkadaşım açık sert söyledi galiba, çünkü beraberimdeki heyet "Biraz güzel söyleseniz" dediler tekneye binerken. Üzüldüler çünkü o biçimde ikaz edilmiş olmama. Haklılar. Ama sorun o değildi benim için. Ben öyle kendi kendime düşünürken "Ben yıllarca yönetimde görev yaptım, olmaz böyle şey, duruma derhal müdahale edeceğim hanımefendiler, müsterih olun" dedi Galatasaraylı bi abimiz. Yatıştı herkes, bindik tekneye.

Felaket tam burda başladı. Abimizin müdahale dediği, o emekçiye had bildirmekti. Mesele oydu sanki. Sıkıntı oradaydı sanki. Sonra hışımla bana döndü, döndü ve "Ben onun haddini bildireceğim ama siz de biraz adap öğrenin hanımefendi" dedi. "Elinizde başka takımın torbasıyla buraya gelme cüreti gösteriyosunuz ayıp" dedi. "Ben Galatasaray formasıyla Kadıköy'de Beşiktaş'ta dayak yerim" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER