DÜNYADAN FUTBOL

Fransa'da Mevlüt Erdinç fırtınası!

Fransa Ligi'nin 4. haftasında Nantes'a konuk olan Metz, milli futbolcu Mevlüt Erdinç'in hat-trick yaptığı maçı 3-0 kazandı..

Fransa'da Mevlüt Erdinç fırtınası!

Fransa Ligi'nin (Ligue 1) yeni ekibi Metz, 4. hafta mücadelesinde Nantes'a konuk oldu.

Nantes 0 - 3 Metz

18' 0 - 1 Mevlüt Erdinç
45' 0 - 2 Mevlüt Erdinç
78' 0 - 3 Mevlüt Erdinç - Penaltı

Müthiş yağmur ligdeki maçları iptal ettirdi!

Metz adına sahaya ilk 11'de çıkan milli futbolcumuz Mevlüt Erdinç, 18. dakikada attığı golle skoru 1-0'a getirdi. İlk yarının son anlarında bir kez daha sahneye çıkan Mevlüt, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Metz, 78. dakikada penalı kazandı. Atışı kullanan ve topu ağlara yollayan Mevlüt Erdinç, hat-trick yaparak skoru 3-0'a taşıdı. 

Mevlüt Erdinç

Kalan sürede başka gol olmadı ve Metz, 90 dakikada sahada kalan ve yıldızlaşan Mevlüt'ün golleriyle rakibini 3-0 yendi.

Metz'in sezonun ilk haftasında Lille'i 3-2 yendiği maçta da 2 gole imza atan Mevlüt, ligdeki gol sayısını 5'e çıkardı ve gol krallığı yarışında 6 gollü Lacazette'in ardından ikinci sırada yer aldı.

Öte yandan milli forvet, ilk ve tek hat-trickini 13 Mart 2010'da Paris Saint Germain formasıyla Sochaux'ya karşı yapmıştı. Tecrübeli oyuncu, 6.5 yıllık hasretini de sonlandırmış oldu.

Bu arada ligdeki 3. galibiyetini alan Metz, puanını 9 yaptı ve zirve takibini sürdürdü.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMAMIŞTI

Mevlüt Erdinç, A Milli Takım'ın Rusya ve Hırvastistan ile oynadığı maçlar öncesinde Fatih Terim tarafından kadroya alınmamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER