DÜNYADAN FUTBOL

Franck Ribery için flaş açıklama! Türkiye'ye gelir mi?

Adı Galatasaray ile anılan Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Franck Ribery hakkında resmi açıklama yapıldı.. Takımda kalıp kalmayacağı sürekli tartışma konusu olan Franck Ribery için Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı açıklama yaptı.. Yıldız futbolcunun durumu ile ilgili bilgiler haberimizde..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Franck Ribery için flaş açıklama! Türkiye'ye gelir mi? - Sayfa 1

Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Franck Ribery yeni sezon da Bayern Münih'te kalacak mı? Bu soru sonunda yanıtını buldu..

Franck Ribery için flaş açıklama! Türkiye'ye gelir mi? - Sayfa 2

 Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden  Bayern Münih'te deneyimli futbolcular Arjen Robben ve Franck Ribery'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağı açıklandı.

Franck Ribery için flaş açıklama! Türkiye'ye gelir mi? - Sayfa 3

Bayern Münih'in Robben ve Ribery'ye çok şey borçlu olduğunu aktaran  Rummenigge, "Arjen ve Franck, harika futbolcular. Onlara büyük ve duygusal bir  veda yapacağız. Bayern'in en başarılı 10 yılını fantastik futbollarıyla  şekillendirdiler." ifadelerini kullandı.

Franck Ribery için flaş açıklama! Türkiye'ye gelir mi? - Sayfa 4

Franck Ribery ise açıklamasında "Bayern'e geldiğimde bir rüyam  gerçekleşmişti. 'Hoşça kal' demek kolay olmayacak. Asla birlikte başardıklarımızı  unutmamalıyız." değerlendirmesinde bulundu. Franck Ribery'in Türkiye'ye gelip gelmeyeceği merak konusu..