SPOR MAGAZİN

Floyd Mawyweather'a silahlı tehdit

H.A adlı şahsın, dünyanın en zengin sporcusu olan ünlü boksör Floyd Mawyweather'ı silahla tehdit ettiği öğrenildi.

Floyd Mawyweather'a silahlı tehdit

ABD’li milyoner boksör Floyd Mayweather, İstanbul’da felekten bir gece çaldı.

SİLAHI GÖSTERDİ

Önceki gece katıldığı R&B partisinde 100 şişe şampanya açtıran Mayweather’ı, gündüz saatlerinde bir AVM’de H.A adlı şahsın tabanca göstererek tehdit ettiği ortaya çıktı.

SERBEST BIRAKILDI

taşehir’de yakalanan şahıs ifadesinin ardından serbest bırakıldı. ‘Para’ lakabıyla tanınan ve 2015’te dünyanın en çok kazanan sporcusu unvanını elde eden boksör Floyd Mayweather, yalnızca geçen sene 300 milyon dolar gelir elde etti.

Bu yıl Manny Pacquiao ile yaptığı ve ‘yüzyılın boks maçı’ olarak tanımlanan müsabakayı da kazanarak Dünya Boks Konseyi (WBC), Dünya Boks Organizasyonu (WBO) ve Dünya Boks Birliği (WBA) kemerlerinin hepsinin birden aynı anda sahibi olan Mayweather, yalnızca bu maçtan 180 milyon dolar kazandı.

Floyd Mawyweather'a silahlı tehdit

HİÇ YENİLMEDİ

Serveti bir milyar doların üzerinde olan ünlü sporcu, kariyeri boyunca 48 maçta ringe çıktı ve hiç yenilgi almadı. Garajında 88 lüks otomobili bulunan Mayweather, servetini hayranlarından saklamıyor.

Sosyal medya hesaplarında deste deste parayla poz vermekten çekinmeyen Mayweather, yolculuklarını da özel jetiyle yapıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER