SÜPER LİG

Florent Malouda yeniden kadroda

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Fransız yıldızı 8 hafta sonra kadroya alarak, Bursa deplasmanına götürdü

Florent Malouda yeniden kadroda
UEFA Avrupa Ligi’ne katılmayı hedefleyen Trabzonspor zorlu Bursaspor deplasmanından 3 puanla ayrılarak mutlu sona 1 adım daha yaklaşmak istiyor.

Bordo-mavili takım dün sabah basına kapalı yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Karadeniz ekibi özel uçakla Bursa’ya giderek kampa girerken Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, Fransız yıldız Flourent Malouda’yı 8 hafta sonra kadroya aldı. Son olarak 23. haftadaki Torku Konya karşılaşmasında forma giyen Malouda’yı maç eksiği yüzünden yedek soyundurması beklenen Mandıralı, Avusturyalı golcü Marc Janko’yu da 18’e dahil etti.

HER MAÇIMIZ FİNAL
Sakatlığı bulunan Bosingwa ve cezalı Mustafa Yumlu ile henüz hazır olmayan Özer Hurmacı kadroya alınmadı. Özer’in, TS Club mağazasının açılışına katılmak üzere Bursa’ya götürüldüğü bildirildi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, deplasman maçlarındaki başarılı çizgilerini Bursaspor karşısında sürdürmek istediklerini söyledi. Rakip sahadaki son maçta Erciyesspor’u 5-0 yendiklerini hatırlatan Güney, “Avrupa kupalarına katılma hedefi yolunda her maçımız final ve kazanmak zorundayız. Oyuncularımız da bunun bilincindeler. İyi futbolla kazanmak istiyoruz” dedi.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER