SÜPER LİG

Fikret Orman'dan rakiplerine şampiyonluk gözdağı

Fikret Orman, Vodafone Arena'ya şampiyon dönmeleri halinde rakiplerinin üç yıl boyunca kendilerinden şampiyonluğu alamayacağını söyledi.

Fikret Orman'dan rakiplerine şampiyonluk gözdağı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni statları Vodafone Arena'ya şampiyon dönmeleri halinde üç yıl daha şampiyonluğun ellerinden alınmayacağını söyledi.

ŞUBAT'A KADAR TAMAMLANACAK
Orman, yeni stadın çatısının çok dikkatli şekilde kaldırıldığını belirterek, "Stadın şubata kadar tamamlanmasını hedefliyoruz. Bu sezon şampiyon olup taraftarlarımızla mutlu olmak istiyoruz. Şampiyon olarak Vodafone Arena Stadı'na girdiğimizde. 3 yıl bizden kolay kolay şampiyonluk alamazlar" diye konuştu.

Şenol Güneş'in Beşiktaş'a inancı tamBeşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki durumla alakalı konuştu.

BİZ BU GRUPTAN ÇIKARIZ
Avrupa Ligi'ne de değinen Orman, "Lokomotiv maçından galibiyetle dönmeyi arzuluyorduk fakat iklim şartları buna engel oldu. Biz yönetim olarak takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Beşiktaş'ın da bu gruptan çıkacağınada inanıyoruz" dedi.

Ara transfer için teknik direktör Şenol Güneş'in raporunu beklediklerini vurgulayan Orman, sözlerine şöyle devam etti: "Yönetim olarak herşeyin üstesinden geliyoruz.Beni en çok sevindiren olay yeni stadın localarının hepsinin satılması. Bizlere inananve güvenenlere coşkulu bir sezon yaşatmak istiyoruz" dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER