SÜPER LİG

Fikret Orman'dan kesin talimat

Emre Kocadağ, Kartal Yuvası mağazasında çıkan 458 bin TL'lik açık ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Fikret Orman'dan kesin talimat
Siyah beyazlı kulüp dün resmi sitesinden yaptığı açıklamada Kartal Yuvası Beşiktaş mağazasında yapılan denetim sırasında farkına varılan 458 bin TL'lik açık nedeniyle dönemin mağaza müdürü E.S. hakkında 10 Ekim 2013'te Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

Açıklamada şüphelinin kaçma ve delilleri karartma ihtimaline karşılık tutuklanmasının talep edildiği de belirtildi.

Bu açıklamanın ardından konuştuğumuz Beşiktaş'ın Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yöneticisi Emre Kocadağ "Başkan Fikret Orman yolsuzluğun üzerine kararlılıkla gidiyor, o Beşiktaş'ın 1 lirasını dâhi kimsede bırakmaz" dedi.

GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI
Emre Kocadağ, daha önce basında çıkan haberlere de tepki göstererek, "Biz konuyla alakalı gerekli mercilere açıklamalarda bulunduk. Olayın üstünün örtülmesi söz konusu değil. Hukuki olarak yaptığımız işlemlerin yanında daha sonra bu tarz olayların yaşanmamasına ilişkin gerekli önlemleri alacağız" şeklinde konuştu.

Hürriyet si'nde yer alan habere göre; Perakende satışlarında bu tarz yolsuzlukların çokça yaşandığına dikkat çeken Kocadağ, "Biz gerekli sistemimizi kurduk. Depolama anlamında da önlemimizi aldık. Bundan sonra Kartal Yuvaları'nın ismi bu tarz yolsuzluk haberleriyle anılmayacak" ifadesini kullandı.

Kocadağ, 458 bin TL'lik açığın yaklaşık 250 bin liralık kısmının forma, bu yaklaşık 2 bin 500 adet formaya denk geliyor, geri kalan 208 bin TL'lik tutarın ise giyim eşyası ve aksesuar olduğunu belirtti.

NE OLMUŞTU?
Kartal Yuvası'nda geçen ağustos ayı sonunda denetimlerde ortaya çıkanyolsuzlukta mağaza müdürü E.S.'nin alışverişlerinde fiş istemeyen veödemeyi nakit yapanları hedef aldığı, ürün barkotlarını 2 kez okutarak kasayı eksiye geçirdiğinin farkına varılmıştı. E.S.'nin mağaza çalışanı birkadınla işbirliği yaptığı da öğrenilmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER