BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'dan flaş açıklamalar

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın kamp yaptığı Slovakya'da önemli açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman'dan flaş açıklamalar

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın kamp yaptığı Slovakya'da transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Guti 2 yıl bizimle olacak" : Fikret Orman, "Hocamızın oluru olmadan Guti buraya gelmez. Bu ortak aldığımız bir karar. Beşiktaş olarak yardımcı teknik adam da yetiştirmek istiyoruz. Böyle de bir misyonunuz var. Guti 2 yıl bizimle olacak." dedi.

"Negredo satılamazsa takımda devam edecek" : Alvaro Negredo'nun geleceği hakkında önemli ifadeler kullanan Fikret Orman, Negredo'yu uygun şartlarda satmak istediklerinin altını çizdi. Orman, Negredo satılamazsa takımda devam edeceğini de dile getirdi.

Fikret Orman şöyle devam etti: : "Dünyada transferde hareketi bir sezon olmadı. Türkiye'de de öyle. Dünya Kupası etkisi böyle. Oyuncularımızla ilgili talepler oluyor. Satmayız, olmaz değil. Mecburiyetimiz yok, acelemiz yok. Şartlar olursa satarız."

"Negredo yanlış anlaşıldı, kampa katılabilir" : "Negredo yanlış anlaşıldı. İspanya'da bizim kontrolümüzde tedavisi oluyor. Tedavisi bitince kontratının gereğini yapacaktı. Kampa katılabilir. Santrfor olmak Beşiktaş'ta zordur. Negredo uyum süreci yaşadı. Şanssız bir sezon geçirdi. Taraftar seviyor. O da Beşiktaş'ı seviyor. Euro 3,5'tan 5,5'a geldi. Bu sıkışıklık yarattı. Negredo'yu maliyet azaltması için satmak istedik. Genelde takımlarda en yüksek maliyetler santrforlarda olur. O yüzden Negredo'dan başladık. 1 yıllık daha sözleşmesi var. Satabilirsek satarız, satamazsak geri döner. İspanya'da tedavisi bitince takıma katılabilir."

"Vida için 3 kulüp kapıda" : "Forvet arkası alacağız, kesin. Negredo'yu satarsak yerine santrfor bakarız. Yoksa Negredo ile devam ederiz. Aboubakar ilk yarı kötü dediler, ikinci yarı muhteşem. Talisca'ya leylek dediler, bundan oyuncu olur mu dediler. Vida alınırken bu kadar maaş ödenir mi, vasat dediler. Şimdi 3 kulüp kapıda. Alırken suçlu, satarken suçlu olduk. Bu işler devam edecek. İnandığımız oyuncuları alacağız."

Quaresma konusu : "Quaresma çok sevdiğimiz bir oyuncumuz. Dünya Kupası'nda muhteşem de bir gol attı. Serkan Reçber için dün 1, bugün 2. Performansı ile ilgili yorum yapmak erken. İnandığımız için gittik. Umut Güner ile çalışıyor. Gökhan Keskin'de kan değişikliği olmasını istedik."

Beşiktaş'ta Negredo gerçeği ortaya çıktı

Yorumlar
TREND HABERLER