BEŞİKTAŞ

Fikret Orman Gomez'in bonservisine sert çıktı

Fikret Orman, bonservisinde yüzde 50 pay sahibi oldukları Gomez'in Wolfsburg'a satışı sonrası açıklanan rakama inanmadıklarını söyledi.

Fikret Orman Gomez'in bonservisine sert çıktı

Fiorentina dışında başka bir takıma gitmesi durumunda bonservis bedelinin yüzde 50’sini alma hakkına sahip olan siyah beyazlıların başkanı, Gomez’in sözleşmesine dair şüpheleri olduğunu açıkladı.

Caner Erkin, Aboubakar, Gökhan İnler, Talisca, Utku Yuvakuran, Atınç Nukan, Fabricio ve Oğuzhan Aydoğan için Arena’da dün bir imza töreni düzenledi. Orman, törenden sonra çarpıcı açıklamalar yaptı.

Dursun Özbek: Saçları sarı yanakları kırmızı olsun

KİMSE AKLIMIZLA ALAY ETMESİN

Mario Gomez'in kontratını inceleyeceklerini belirten Orman, “Gomez konusunda ücret ödemek için başvurdular. Kabul etmedik, önce kontratları görmek istedik. Almanya’daki gazeteler 7 milyona gittiğini yazdı, ama Napoli’nin Wolfsburg’a 14 milyon Euro teklif ettiğini biliyorum. Şimdi bahsettikleri rakam 1 milyon 100 bin Euro. Kimse aklımızla alay etmesin. Bize kontratları yollasınlar görelim. Gomez’in menajeri Fiorentina’dan habersiz anlaşmak istedi, fakat bunu etik bulmadık ve reddettik” dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER