DİĞER HABERLER

Fikret Orman fena patladı! Reza Zarrab...

Beşiktaş Divan Kurulu'na başkan Fikret Orman, Yalçın Karadeniz ve Denetleme Kurulu başkanı Feyyaz Tuncel tartışması damga vurdu.

Fikret Orman fena patladı! Reza Zarrab...

Beşiktaş Divan Kurulu'na başkan Fikret Orman, Yalçın Karadeniz ve Denetleme Kurulu başkanı Feyyaz Tuncel arasında karşılıklı atışmalar ve söz dalaşı güne damgasını vurdu.

Başkan Fikret Orman 85 dakikalık konuşmasında oldukça sert ifadeler kullandı ve konuşmasının sonunda ''Hakkınızı helal edin'' dedi.

''Stadın yapılmasından niye rahatsız oluyorsunuz''

Başkan Fikret Orman oldukça sinirli bir konuşma gerçekleştirdi ve stat yapmalarından rahatsız olan bir kesim olduğunu açıklayarak ''Stadın yapılmasından niye rahatsız oluyorsunuz'' diye konuştu.

 

Toplantının başında Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel kulübün toplam borçlarını açıkladıktan sonra yönetimi eleştiren bir konuşma yaptı ve ''Kulüpte iletişimsizlik ve sevgisizlik var'' ifadelerini kullandı.

Feyyaz Tuncel'in ardından söz alan başkan Fikret Orman ise sert ifadelerle Denetleme Kurulu raporlarına göre açıklanan borcun brüt olduğunu ve kulübü kendilerinin bu duruma getirdiği imasının yaratılmaya çalışıldığını ifade etti.

Kulübü önceki yönetimden 585 milyondan fazla borçla devir aldıklarını ifade eden Orman eski yönetimden futbolculara ve davalılara ödenmek üzere yeni yönetime devredilen bir çok borcun olduğunu ve Denetleme Kurulu'nun bu rakamları kendi hanelerinde gösterdiğini açıkladı .Feyyaz Tuncel ile karşılıklı hesap yapan Orman borcun görünenden daha az olduğunu ve gerçek rakamın 837 milyon lira olduğunu söyledi.

GÖKTEN Mİ İNDİ BU DEMBA BA'LAR...

Yıldırım Demirören ve yönetimi statla alakalı girişimlerde bulunmuşlardır. Çok önemli bir adım da atmışlardır ancak onun dışında yasal olarak hiçbir şey yoktur. Hepsini ben ve arkadaşlarım yapmıştır. Bu 807'lik borcun içerisinde stada harcadığımız paralar da var. Peki bu futbol takımı, sahası yok, geliri yok. Transfer yapılıyor, şampiyonluğa oynuyor. Gökten mi indi bu Demba Ba'lar... Bu stadı biz yapıyoruz, Beşiktaşlılar'ın alın teriyle yapıyoruz. Bu stadın yapılması sizi niye rahatsız ediyor?

UÇAĞI KALDIRACAK DURUM YOKTU

Elde kırdırılacak bir şey yoktu. Uçağı kaldıracak durum yoktu. O durumdan buraya getirdik. Bu Beşiktaş'ın itibarıyla olmuştur. Beşiktaş'ın gelirleri belli. Biz geldiğimizde yayın gelirleri 90 milyon bedeldi zaten onlarda temlik edilmişti. Bu paralar bizim cebimize girmedi.

REZA ZARRAB ELEŞTİRİLERİNE CEVAP

Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Her yerden taraftarımız var. Beşiktaşlıyım diyor, biz de inanıyoruz. Ben kimin nereden ne kazandığını bilemem. Ben bir kurumu temsil eden biri olarak gizli kapaklı işlere girmem. Bu arkadaşımız Beşiktaşlı olduğunu ifade etti, biz de görüştük. Ben bu arkadaşı tanımıyorum, daha önce 100 metre ileriden bile görmemişim. Ben her mahkemeye verilenle selamımı mı kesim?..

Ben bu Beşiktaş Kulübü'ne başkan olduktan sonra kimseden iş almadım. Bir tane iş yapmadım. Şuanda kritik bir süreç geçiriyoruz, şampiyonluk, stat için uğraşırken buna bir zeval gelmesin diye uğraşırken, yapmayın ya...

Arkadaş gelmiş biz de loca satmışız. Günde 1000 tane insanla karşılaşıyorum. Beşiktaşlılar beni görünce gözünden sanki ışık çıkıyor, bu şahsımla alakalı değil.

ALLAH'INIZ KİTABINIZ VAR MI SİZİN?

''Haciz olayında bizim hatamız saflığımız. Bunlar Beşiktaşlı kelli felli adamlar. Böyle bir şeyi tahmin etmiyordum. Delikanlı namuslu arkadaşlar şimdi "anlaşma bozuldu" diyor. Allah'ın kitabın varsa bu milletin parası. Allah'ınız kitabınız var mı sizin? Ortaklar, yan yana gelene kadar "haklısınız" diyor. Avukat, "bunu istemek ahlaksızlıktır" diyor. Yapacakları tek şey buydu. Biz de mahkemeye taşıdık. Haciz ilk defa olan bir şey değil. Siz hiç bütün basın haberdar edilerek kamyonlarla hacize gelen gördünüz mü? Beni baskı altına almaya çalıştılar ve 5 Milyon Dolarlık senede imza attırmaya çalıştılar. Ben de ödemeyeceğim parayı. İşimiz milletin hakkını korumak değil mi? Parayı ödesek mahkeme kararı verdiğinde geri alma imkanı yok. Her riski göze alarak buraya geldik. Elinizden geleni ardınıza koymadınız. Biz de kimsenin hakkını yiyecek bir şey yapmayız. Haklı olsalar Beşiktaş Kulübü hakkını verir. Ama biz de hakkımızı yedirmeyiz. '' 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER