DİĞER HABERLER

FIFA Başkanı Infantino'dan TFF Başkanı Demirören'e ziyaret

FIFA Futbol Yönetim Zirvesi için İstanbul'da bulunan Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği FIFA Baskani Gianni İnfantino, Milli takımın Riva'daki tesislerini ziyaret etti.

FIFA Başkanı Infantino'dan TFF Başkanı Demirören'e ziyaret

Infantino ve beraberindeki heyet, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile de görüşmelerde bulundu.

Yıldırım Demirören ve Gianni Infantino arasında yapılan görüşmelerin ardından antrenman sahasında yapılacak olan maçlar için hazırlıklar yapıldı.

Mavi, beyaz, turuncu ve kırmızı takımlar arasında gerçekleştirilen turnuvada FIFA Başkanı Infantino, Mavi takım formasıyla sahaya çıktı. 4 takımında birbirleriyle yaptığı maçların ardından turnuvayı İnfantino'nun da yer aldığı Mavi takım kazandı.

Karşılaşmaların ardından sahada yer alan herkese madalya verilirken, turnuvanın birincisi Mavi takım kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden aldı. 

FIFA Başkanı, VAR Merkezi'ni gezdi

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde de incelemelerde bulunan FIFA Başkanı Gianni Infantino, Riva VAR Merkezi'ni gezdi. Başkan Demirören'den bilgiler alan Gianni Infantino, merkezin etkileyici ve örnek olduğunu belirtti. 

TRT Spor'un haberine göre, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in ev sahipliğinde gerçekleşen akşam yemeğinde Yıldırım Demirören, Gianni Infantino'ya hediye takdim etti. FIFA Başkanı Gianni Infantino'ya ev sahipliği için TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e teşekkür etmesiyle ziyaret sona erdi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER