YEREL HABER

Fethiyespor seriyi bozdu

Fethiyespor, 3 hafta aldığı seri galibiyetini Tokatspor maçında berabere kalarak bozdu.

Fethiyespor seriyi bozdu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor, 3 hafta aldığı seri galibiyetini Tokatspor maçında berabere kalarak bozdu.

Teknik direktör Beyhan Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu kendi evlerinde oynadıkları Tokatspor maçını 1-1 berabere tamamladıklarını hatırlattı.

Sahaya kazanmak için çıktıklarını ve futbolcuların özellikle maçın ilk yarısı ellerinden gelen gayreti gösterdiğini kaydeden Çalışkan, futbolcuların gol yolunda biraz aceleci davrandığı için gole giden yoldaki final pasını vermediklerini belirtti.

İyi oynadıkları maçta skoru değiştiremedikleri için üzgün olduklarını ifade eden eden Çalışkan, "Maçın ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarı da kontrol bizdeydi. Bireysel hatadan dolayı gol yedik. Gol atamayınca mutlaka bunun faturası önümüze çıkıyor. Her şeye rağmen skoru berabere yapmayı başardık" dedi.

Çalışkan, takımın şu an iyi durumda olduğunu, her takım gibi Fethiyespor'un da inişli çıkışlı durumları olabileceğini dile getirdi.

Futbolcularına inandığını ve kaliteli bir takım olarak yollarına devam ettiklerini söyleyen Çalışkan, sezon sonuna kadar her maçı kazanmak için oynayacaklarını bildirdi.

"Hedefimiz kazanmak, kazanamıyorsak kaybetmemek" diyen Çalışkan, takımın ilerleyen günlerde çok daha iyi olacağını, taraftarların da endişe duymamasını sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER