DÜNYADAN FUTBOL

Fernando Torres'in yerine Vucinic

Liverpool yönetimi, Fernando Torres'in satılması durumunda yerine Romalı Mirko Vucinic'i almayı düşünüyor.

Fernando Torres'in yerine Vucinic

Fernando Torres'in Anfield Road'dan ayrılması halinde Liverpool, Roma'nın Karadağlı golcüsü Mirko Vucinic'i renklerine bağlayacak.

Chelsea, Manchester City ve Barcelona'nın ısrarla istediği Torres, ocak ayında kulüpten ayrılabilir. Golcü arayışlarını sürdüren Liverpool Teknik Direktörü Roy Hodgson ise, gözünü Vucinic'e dikti. İspanyol golcünün transferinden gelecek paranın tamamını takıma harcamayı düşünen Merseyside ekibi, Karadağlı oyuncu için yaklaşık 19 milyon avroyu gözden çıkardı.

Vucinic ile Torres'in benzer özelliklere sahip olduğuna inanan İngiliz teknik adam, İspanyol oyuncu yerine en uygun tercihin Romalı golcü olduğunu düşünüyor.

Atletico Madrid'den 2007 yılında transfer edilen Torres, sezona kötü bir başlangıç yaparak 18. sıraya kadar gerileyen Merseyside ekibinden ayrılmanın yollarını arıyor. Kısa sürede Kop tribünlerinin sevgilisi haline gelen yıldız oyuncunun bonservis bedelinin 45 milyon avro olduğunu söyleniyor.

Serie A'da zor günler geçiren Vucinic ise Liverpool için en uygun aday gibi gözüküyor. Roma Teknik Direktörü Claudio Ranieri ile arası bozuk olan yetenekli futbolcu, başkentte kendisine gereken ilginin verilmediğine inanıyor.

Roma'nın başarılı golcüsü Castrol Rankings'te 131. sırada yer alıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER