SÜPER LİG

Fernandes neden imzalamıyor?

Mayıs ayı sonundaki Rihanna konseri için geldiği İstanbul’da başkan Fikret Orman ile görüşen ve imza atacağı sözünü veren Fernandes yine yan çizdi.

Fernandes neden imzalamıyor?
Mayıs ayı sonundaki Rihanna konseri için geldiği İstanbul'da başkan Fikret Orman ile görüşen ve imza atacağı sözünü veren Fernandes yine yan çizdi.

Portekizli yıldız kendisine önerilen yeni sözleşme teklifini 3. kez reddedip “Ocakta görüşelim” dedi. Bu tarihi çok geç bulan siyah-beyazlı yönetim ise yakın markajı sürdürüyor.

AMK'nın haberine göre; Mayıs ayı sonundaki Rihanna konseri için geldiği İstanbul’da başkan Fikret Orman ile görüşen ve imza atacağı sözünü veren Manuel Fernandes yine yan çizdi. Portekizli yıldız yapılan 3. kontrat yenileme görüşmelerinde de imza atmayı reddetti. Fernandes, “Önümüzde uzun bir yıl var. Bu konuyu ocak ayında yeniden görüşürüz” diyerek Beşiktaş Yönetimi’ni yine hayal kırıklığına uğrattı. Ancak Beşiktaş cephesi bu tarihi beklemeyi mantıklı bulmuyor. Çünkü Fernandes’in sözleşmesinin bitimine aylar kala Avrupa transfer piyasası için oldukça cazip bir hedef haline geleceğini biliyor.

‘FEDAKARLIK’ MESAJI

Portekizli yıldızın kontratı sürerken gelen cömert transfer tekliflerini geri çeviren siyah-beyazlı yönetim ocaktan sonra Fernandes’i tutmanın çok daha zorlaşacağının da bilincinde. Bu yüzden Beşiktaş Yönetimi yapılacaklar listesinin en başına Manu ile yeniden anlaşmayı koydu. Yöneticiler, “Beşiktaş camiası senin için maddi manevi büyük fedakarlıklar yaptı. Yeni sezonda kaptan olacaksın. Taraftarın da senden önemli bir beklentisi var. Sözünü tut, şu imzayı bir an önce atalım” ifadeleriyle Fernandes’i yeniden masaya çekmeye çalışıyorlar. Yönetim, ocak ayını beklemeden önümüzdeki günlerde Fernandes ile yeniden bir görüşme yapacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER