FENERBAHÇE

Fernandao sert oyun istiyor

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Jose Fernandao rakip savunmanın sert oynamasından çekinmediğini aksine motive olduğunu söyledi. Fernandao sezon başında verdiği 22 gol sözünün de arkasında olduğunu ifade etti.

Fernandao sert oyun istiyor

Jose Fernandao meydan okudu. Fenerbahçe’nin sambacı forveti rakip savunmanın sertliğinin kendisini asla yıldımayacağını aksine daha çok motive edeceğini söyledi.

Brezilyalı golcü “Sert geçen maçları daha çok seviyorum. Güçlü bir yapıya sahip olduğum için bu tarz defanslar beni kesinlikle korkutmuyor. Böyle savunmalar karşısında gol atmaktan daha fazla zevk alıyorum” açıklamasını yaptı.

Fatih Terim Arda Turan'ı örnek gösterdi

AMK Gazetesi'nin haberine göre; Henüz tam anlamıyla ritim tutturamadığını belirten Fernandao gün geçtikte adaptasyon sorununu aşacağını vurgulayıp, taraftara verdiği 22 gol sözünü tutacağını ifade etti. Yıldız golcü, “Taraftarımızı mutlu edebilmek adına sahaya çıktığımda en iyisini vermeye çalışıyorum. Onlara verdiğim 22 gol sözünü yerine getireceğim” dedi. Jose Fernandao Süper Lig’de 4, Avrupa’da ise 5 kez rakip ağları sarstı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER