SÜPER LİG

Fenerium mağazaları para basıyor

Süper Lig’de bitime 3 hafta kala mutlu sona ulaşan F.Bahçe kasasını doldurdu.

Fenerium mağazaları para basıyor
F.Bahçe'nin en büyük gelir kapılarından biri olan Fenerium mağazaları, bir gecede tam 2.2 milyon lira kazandı. Kulüp, şampiyonluk sonrası cironun 20 milyon lira olmasını bekliyor. 
 
Kulüp ürünlerinin satışında hasılat rekoru kırıldığını belirten Abdullah Kiğılı, "Stadımızdaki Fenerium mağazasında satılacak ürünkalmadı" dedi.

Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, 16 farklı tişört hazırlıyor. Rize maçından sonra futbolcuların giydiği "Mayıslar sizin olsun" tişörtüyle dikkat çeken Fenerium mağazaları, pazargünü hasılat rekoru kırdı.

Hürriyet si'nin haberine göre; F.Bahçe Başkanvekili ve Fenerium'dan sorumlu yönetici Abdullah Kiğılı, 27 Nisan günü Fenerium mağazalarının 2.2 milyon liralık hasılat yaptığını açıkladı. mağazalarda formaların yanı sıra sloganlı tişörtlere büyük ilgi gösterildiğini anlatan Kiğılı, sezon sonuna kadar büyük sürprizler yapacaklarını anlattı.

KADINLARA ÖZEL FORMA

Kadın ve çocuk ürünlerine talebin fazla olduğunu söyleyen Abdullah Kiğılı, şunları anlattı: "Türkiye'de 62 Fenerium mağazası bulunuyor. 30 da satış noktası var. Pazar günü rekor hasılat elde ettik. Bu rekor hasılatta kadın veçocukların da payı büyüktü. Eskiden tek tip forma yapardık. Artık kadınlara özel forma üretimi de gerçekleştiriyoruz. Saracoğlu'ndaki Fenerium mağazasında ürün kalmadı."

Bu arada yayın gelirinden 70 milyon TL gelir elde edecek olan sarı lacivertlikulüp, Fenerium'dan da 20 milyon TL ciro bekliyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER