VOLEYBOL

Fener'in hedefi gruptan çıkmak!

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın antrenörü Jean De Brandt, gruptan çıkmayı hedeflediklerini söyledi

Fener'in hedefi gruptan çıkmak!

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın antrenörü Jean De Brandt, Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'nda, bir üst tura çıkabilmek için Çek Cumhuriyeti'nin VSK Mondrenska Prostejov takımıyla yapacakları ilk maçlarını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

De Brandt, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, rakip takımda iyi oyuncular bulunduğunu, ancak gruplarında çok daha güçlü takımların yer aldığını vurgulayarak, ''Evimizde oynayacağımız ilk maçı kazanmak istiyoruz, çünkü bundan sonra karşılaşacağımız iki takım, ilk rakibimizden daha güçlü. Rusya'nın Dinamo Moskova ve Polonya'dan Biala takımları, Çek takımından daha iyiler. Zaten grubumuz çok zorlu. O nedenle, ilk maçımızı kesinlikle kazanmalıyız'' dedi.

Tüm hazırlıklarını kazanmak üzerine yaptıklarını, yaklaşık iki aydır bu maçı hedef alarak hazırlandıklarını kaydeden De Brandt, ''Hedefimiz gruptan çıkmak ve ikinci tura kalmak. Gruptaki ilk maçımızı kazanmak için seyircimizin desteğine de ihtiyacımız olacak'' diyerek, taraftarları VSK Mondrenska Prostejov maçına davet etti.

HEDEFİMİZ KUPAYI KALDIRMAK

Fenerbahçe Acıbadem'in takım kaptanı Çiğdem Can Rasna da bu sezonki hedefleri arasında, Avrupa'da başarılı olmak ve kupayı kaldırmak bulunduğunu ifade etti.

Çiğdem, kulübün internet sitesine görüşlerini şöyle açıkladı:

''Bizim için önemli bir maç maratonu başlıyor. İlk maçı sahamızda oynayacağız, bu bir avantaj. Çek takımı Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm takımlar gibi iyi bir takım. Biz hem sezona Süper Kupa'yı alarak iyi başladık ve iyi maçlar oynadık, hem de seviyesi yüksek çok iyi oyunculardan kurulu bir ekibiz. Şampiyonlar Ligi'ne de iyi başlamak istiyoruz. Kadrolara bakıldığında, gruptaki diğer iki takımın, perşembe günü oynayacağımız takımdan daha iyi olduğu görülüyor, ancak hangi takımın daha iyi olduğuna, sahaya çıkıp oynadıktan sonra karar vermeliyiz. Gruptan çıkmak için evimizde oynayacağımız tüm maçları kazasız geçmemiz gerekiyor. Deplasmanda oynayacağımız maçlarda da iddialıyız.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER