FENERBAHÇE

Fener'i uçurmaya geliyor! İşte Ersun Yanal'ın yeni golcüsü

Fenerbahçe'de scout ekibinin devre arasında tavsiye ettiği Habib Diallo, Slimani'nin takımdan ayrılmamasından dolayı transfer edilememişti. Senegalli golcü yüksek ihtimal yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek.

Fener'i uçurmaya geliyor! İşte Ersun Yanal'ın yeni golcüsü

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon en az 2, Soldado'nun takımda kalmaması durumunda ise 3 forvet transferi yapması planlanıyor. Bu golcü transferlerinden birisi yıldız, diğeri ise scout transferi olarak planlanıyor. Fenerbahçe scout ekibinin tavsiye ettiği oyuncunun Senegalli Habib Diallo olduğu öğrenildi.

DEVRE ARASINDA GERÇEKLEŞMEDİ

Fenerbahçe scout ekibinin Metz'de forma giyen 23 yaşındaki Habib Diallo'yu devre arasında tavsiye ettiği ancak Fenerbahçe'nin çeşitli nedenlerden dolayı bu transferi gerçekleştirmediği de öğrenildi. 

SLİMANİ YÜZÜNDEN OLMAMIŞ

Ersun Yanal'ın bu oyuncuyu beğenmesine rağmen hiç canlı olarak izlememiş olması, bunun yanında Fenerbahçe'nin Slimani'yi de gönderememesi bu transferin gerçekleşmeme nedeni olduğu bildirildi.

MİLLİ OLDU

Fransa 2. Ligi'nde Metz formasıyla çok başarılı bir performans ortaya koyan Diallo Senegal Milli Takımı'na da çağrılarak ilk maçına çıkmayı başardı. Senegalli golcünün bonservisi ise 4 milyon euro civarında.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER