FENERBAHÇE

Fenerbehçe'de Caner Erkin olayının perde arkası

Maç toplantısında 11'de olmadığını öğrenen Caner Erkin, Pereira'nın bu kararına sert tepki gösterip Samandıra'yı terk etti. Ancak olayın perde arkasında çok farklı gelişmeler olduğu ortaya çıktı..

Fenerbehçe'de Caner Erkin olayının perde arkası

Fenerbahçe'nin nur topu gibi yeni bir krizi oldu. Sezon başından bu yana van Persie, Nani, Fernandao, Diego gibi isimlerin agresiflikleriyle uğraşan sarı-lacivertlilerde su kaynatan son isim Caner Erkin oldu.

Sezonun en kritik dönemecinden önce Samandıra'da yer yerinden oynarken milli futbolcunun herkesi gerdiği olayın tüm detayları ortaya çıktı..

Dün maç toplantısında ilk 11'deki yerini Hasan Ali'ye kaptırdığını öğrenen deneyimli oyuncu, Vitor Pereira'ya ‘Neden kulübedeyim!' diye hesap sormaya çalıştı. Sinirleri tavan yapan oyuncu, ‘11'de yoksam 18'de de yokum' deyip kamptan ayrıldı ve tesisleri terk ederken etrafa küfürler savurdu.

ÜZERİNE YÜRÜDÜ MÜ?

Bu agresif hareketlerinin neticesinden dev derbinin başlamasına dakikalar kala kadro dışı bırakıldığı siteden açıklanan Caner, iddialara göre teknik direktör Pereira'nın üzerine yürüdü hatta Portekizli'ye küfürler savurdu. Tesislerden çıkarken de başkanın kardeşi Ali Yıldırım'la da ağız dalaşına girdi.

Ancak krizin sadece dün ile sınırlı olmadığı ortaya çıktı. Vatan gazetesinin ulaştığı bilgilere göre;  önceki günkü taktik idman sonrası derbide 11'de olmadığını anlayan Caner gece kamptan kaçtı ve soluğu Ataşehir'de aldı. Arkadaşına ait nargile kafede keyfine bakan Caner, gece geç saatlere kadar bu mekanda takıldı, bol bol nargile içti.

'OĞLUM SEN NE YAPIYORSUN'

Caner'in bu sözleri odada bulunan diğer futbolcuları ve teknik heyeti şoke ederken, devreye yönetici Ali Yıldırım girdi.

Son derece sinirli olan Caner'i sakinleştirmek isteyen Yıldırım, "Oğlum sen ne yapıyorsun! Oynasan ne olur, oynamasan ne olur. Niye bu kadar büyütüyorsun" dedi.

Ancak öfkesi dinmek bilmeyen Caner, bu kez Ali Yıldırım'a, "İki yıl bu takımı ben şampiyon yaptım, sen neredeydin o zaman?" diye çıkıştı.
Aynı zamanda başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi olan Ali Yıldırım, yaşanan olayı yönetim kuruluna iletti ve sonrasında Caner Erkin kadro dışı bırakıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER