SÜPER LİG

Fenerbahçe'ye<font color='#FF0000'> bir şok daha</font>

Fenerbahçe, CAS'a yapılan itirazın reddedilmesinin ardından büyük bir şok yaşıyor.

Fenerbahçe'ye<font color='#FF0000'> bir şok daha</font>
CAS'ın Fenerbahçe'yle ilgili kararını açıklamasının ardından sarı lacivertli kulübün borsada değer gören hisselerinde de düşüş yaşanıyor..  

Spor Tahkim Mahkemesi CAS'ın Fenerbahçe kararı açıklandı. CAS UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıllık men cezasını onadı.

FENERBAHÇE HİSSELERİ DÜŞÜŞTE 
 
Karar öncesi Fenerbahçe hisselerinde ise yükseliş yaşanmıştı. İkinci seansta ise Fenerbahçe hisseleri önce büyük düşüş yaşadı. İkinci seansın açılmasıyla birlikte Fenerbahçe hisseleri 26.80 liradan günlük yüzde 5,88 kayıp yaşayarak 24 liraya geriledi. Ancak hisseler daha sonra toparlanarak ilk seans seviyesine, 25.50 liraya geldi. Fenerbahçe hisseleri şu dakikalarda günlük yüzde 3,53 kayıpla 24,60 liradan işlem görüyor.

TRABZONSPOR HİSSELERİ YÜKSELDİ

CAS kararının ardından Trabzonspor hisseleri ise hızlı şekilde yükseldi. İlk seansta yatay seyreden Trabzonspor hisseleri CAS kararının açıklanmasının ardından yüzde 5,45 yükselerek 5.42 liraya çıktı. Trabzon hisseleri şu dakikalarda yüzde 3,11 kazançla 5.30 liradan işlem görüyor.

Birkaç gündür borsa düşmesine rağmen yükselen Beşiktaş hisseleri de CAS'ın Fenerbahçe kararından etkilendi. İkinci seans başlangıcında Beşiktaş AŞ hisseleri yüzde 1,99 kayıpla 1.48 liradan işlem görüyor.

Galatasaray hisselerinde ise ikinci seans açılışında değişiklik olmadı. Ancak sonrasında Galatasaray hisselerinde de düşüş başladı. Şu dakikalarda Galatasaray hisseleri yüzde 1,54 kayıpla 25,50TL'den işlem görüyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER