ŞAMPİYONLAR LİGİ

Fenerbahçe'ye PAOK uyarısı

Yunan ekibini Sırbistan'ın Partizan takımıyla oynadığı maçta izleyen Aykut Kocaman'ın yardımcısı Turgay Altay, İstanbul'a önemli bilgilerle döndü.

Fenerbahçe'ye PAOK uyarısı

Young Boys’a beklenmedik bir şekilde yenilerek Devler Ligi kapısından dönen Fenerbahçe, aynı hüsranı Avrupa Ligi Play-Off turunda yaşamamak için işi çok sıkı tutuyor.

Bu turda eşleştikleri Yunanistan’ın PAOK takımını yardımcısı Turgay Altay vasıtasıyla sıkı bir takibe aldıran teknik direktör Aykut Kocaman’a ilk bilgiler ulaştı.

Yunan ekibinin, “kardeş takımı” Sırbistan’ın Partizan takımıyla hafta sonunda oynadığı özel karşılaşmayı dikkatli gözlerle takip eden Turgay Altay, İstanbul’a önemli notlarla döndü.

PAOK’un çok diri, iyi bir takım olduğunu vurgulayan Altay, “Özellikle taraftarlarının gücünü arkalarına alıp, rakibi sahasına hapsediyorlar. Tehlikeli oyuncuları var. Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Ajax’a iki maçta da yenilmeden elendiler. Sahalarında çok atak oynuyorlar. En büyük avantajları, taraftarları. Çok dikkat etmemiz gereken bir takım” dedikten sonra, rakibin önemli bir zaafına, “Defansta zaman zaman hata yapıyorlar. Bundan faydalanırsak, avantaj sağlayabiliriz” sözleriyle dikkat çekti.

Yunanistan Ligi 28 Ağustos’ta başlayacağı için, Altay’ın PAOK’u bundan sonra ancak özel maç yaparsa izleme şansı olacak.

Fanatik

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER