DÜNYADAN FUTBOL

Fenerbahçe'ye kötü haber! Roma'dan Kolarov'a çok cazip kontrat teklifi

Roma'da forma giyen Aleksandar Kolarov'u transfer listesine alan Fenerbahçe'ye kötü haber! Fenerbahçe'nin yoğun bir çaba sarf edip, kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcuya Roma'dan reddedemeyeceği bir kontrat teklifi geldi.

Fenerbahçe'ye kötü haber! Roma'dan Kolarov'a çok cazip kontrat teklifi

Aleksandar Kolarov ile ilgili kulübü Roma'dan sürpriz bir hamle geldi. Serie A takımlarından olan Roma yıldız oyuncuyla yola devam etme kararı aldı.

Fenerbahçe'nin yaz döneminden bu yana yoğun çaba sarf ettiği Aleksandar Kolarov bu sezon takımında gösterdiği performansla kulübün vazgeçilmezi oldu. Ara transfer döneminde de listeye eklenen Kolarov'u Fenerbahçe'ye kaptırmak istemeyen Roma, yıldız oyuncu için çok cazip bir kontrat teklifinde bulundu.

Yeni sözleşme 1+1 yıllık

Roma, 34 yaşındaki futbolcuya 1+1 yıllık sözleşme teklifi yaptı. Sırp futbolcuya önerilen sözleşmede eğer 1 yıllık opsiyon kullanılmazsa 1.5 milyon euro tazminat ödemesi gerekecek. Opsiyon kullanılırsa eğer Kolarov'un 2 yılda Roma'da kalması durumunda ise yıldız oyuncu toplamda 5 milyon euro değerinde garanti ücret kazanmış olacak.

Sırp yıldız bu sezon Roma formasıyla İtalya Serie A'da oynadığı 17 maçta 5 gol ve 2 asiste imzasını attı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER