ŞAMPİYONLAR LİGİ

Fenerbahçe'ye İngiliz hakem

Fenerbahçe'nin Spartak Moskova takımı ile yapacağı karşılaşmayı İngiliz hakem Martin Atkinson yönetecek..

Fenerbahçe'ye İngiliz hakem
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında deplasmanda Rusya'nın Spartak Moskova takımı ile yapacağı karşılaşmayı İngiliz hakem Martin Atkinson yönetecek..
 
 
UEFA'nın internet sitesinden alınan bilgiye göre 21 Ağustos Salı günü Luzhniki Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmada Atkinson düdük çalacak.

Mücadelede Atkinson'un yardımcılıklarını Peter Kirkup ve Stuart Burt yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Stephen Child olacak.

Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Michael Oliver ve Michael Jones.

TÜRK TAKIMLARININ 4 MAÇINI YÖNETTİ

Fenerbahçe'nin Spartak Moskova ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off karşılaşmasına atanan İngiliz hakem Martin Atkinson, daha önceden Türk takımlarının 4 maçını yönetmişti.

F.BAHÇE ATKINSON'U SEVMİŞTİ 

Fenerbahçe'nin İngiliz hakem Martin Atkinson ile ilk buluşması sarı lacivertli takıma adeta uğurlu gelmişti. Fenerbahçe'nin 2008 yılında Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda MTK Budapeşte ile karşı karşıya geldiği eşleşmenin ikinci maçında Atkinson düdük çalmıştı.

Sarı-lacivertli takım o karşılaşmada adeta şov yapmış ve Semih Şentürk'ün 4 gol attığı mücadelede rakibini 5 golle geçmişti.

GALATASARAY KAZANMIŞTI

6 Kasım 2008 tarihinde Galatasaray'ın Benfica ile oynadığı ve 2-0 kazandığı UEFA Avrupa Ligi B Grubu karşılaşmasını yöneten Atkinson, maçta akıllarda kalacak bari bir hata yapmamıştı.

41 yaşındaki hakem bu karşılaşmada 10 kez sarı kartına başvurmuştu...

TRABZONSPOR INTER'E YENİLMEMİŞTİ

Bordo mavili ekibin Inter ile geçtiğimiz sezon kendi evinde oynadığı ve 1-1 beraber kaldığı mücadelede de Atkinson düdük çalmıştı.

İngiliz hakem bu karşılaşmada da sık

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER