Fenerbahçe'ye derbi öncesi<font color='#FF0000'> üç müjde</font>
Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi sarı-lacivertli ekipte 11'den yoksun kalan isimlerin durumu sevinç yarattı.
Lig TV'nin haberine göre, Emre Belözoğlu, Raul Meireles ve Gökhan Gönül'ün sakatlıklarının tamamen geçti ve takımla birlikte çalışmalarına devam edecek. Üç isimin kondisyon açısından da derbi öncesinde eksiklerini tamamlaması bekleniyor.
Öte yandan cezalı Alper Potuk dışında Fenerbahçe, Galatasaray maçı için hazırlıklarla tam kadro olarak başlayacak.
Ersun Yanal ve ekibinin Galatasaray'ın bu sezon oynadığı möaçlar ile ilgili özel bantlar oluşturduğu ve taktik çalışmadan önce futbolculara bu kasetlerle çeşitli hazırlıklar yapılacağı ifade edildi.
F.Bahçe'nin 3-2 kazandığı Bursaspor maçında Emre Belözoğlu oyuna 62'de Mehmet Topal'ın yerine dahil olurken, Raul Meireles ve Gökhan Gönül maç kadrosunda yer almamıştı.