FENERBAHÇE

Fenerbahçe'ye 30 milyon euroluk transfer şoku

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu Portekizli genç yıldız Renato Sanches için kulübü Bayern Münih 30 milyon euro istedi. Oyuncunu özellikle Hertha Berlin maçında sadece 5 dakika görev alması sonrasında adeta çılgına döndü. Ancak Alman ekibinin istediği bonservis ücreti dolayısıyla sarı lacivertli ekip masadan kalktı.

Fenerbahçe'ye 30 milyon euroluk transfer şoku

Orta sahaya kaliteli bir futbolcu almak isteyen ve çalışmalarına son sürat devam eden Damien Comolli, Renato Sanches için Bayern Münih'le masaya oturmuştu. Yıldız futbolcuyu bırakmayacağını söyleyen Teknik Direktör Niko Kovac sarı lacivertli kulübe kapılarını kapatırken, aradan geçen 15 günlük süreç Sanches rüzgarını tam tersine döndürdü.

SANCHES ÇILGINA DÖNDÜ
16 Ağustos'ta Herta Berlin deplasmanında sezonu açan Bayern Münih'te Renato Sanches'in sadece 5 dakika görev alması genç futbolcuyu çıldırttı. 2-2 biten mücadelenin 85. dakikasında Thomas Müller'in yerine oyuna dahil olan Sanches kesin olarak takımdan ayrılmayı kafasına koyarken, Alman devinin de bu krize artık bir son vereceği ve Portekizli orta saha için gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

BONSERVİS BEDELİ İÇİN 30 MİLYON EURO İSTENİYOR
Fenerbahçe'nin yoklama çektiği 22 yaşındaki Renato Sanches için Bayern Münih'in 30 milyon euro fiyat belirlediği ortaya çıktı. Bu rakamı duyar duymaz transferden vazgeçen Comolli listedeki diğer oyunculara yönelirken, Sanches'in Yusuf Yazıcı'nın takımı Lille'in yolunu tutacağı bildirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER