FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin yeni transferi Victor Moses kimdir?

Victor Moses, dün gece yarısı özel uçakla Atatürk Havalimanına iniş yaptı. Sağ kanat mevkiinde forma giyen Victor Moses'ın profesyonel futbol kariyeri 2007 yılında Crystal Palace'da başladı. Yıldız oyuncu burada gösterdiği performansın ardından Wigan Athletic'e transfer oldu. 2012 yılında Chelsa'ya transfer olan Victor Moses kiralık olarak Fenerbahçe'ye transfer oldu. Peki Victor Moses kimdir?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Victor Moses kimdir?

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Victor Moses, dün gece yarısı İstanbul Atatürk Havalimanına iniş yaptı. Yıldız oyuncunun bugün içerisinde KAP bildiriminin yapılması bekleniyor. Ersun Yanal'ın ısrarla istediği isimler arasında yer alan Victor Moses'ın Fenerbahçe'den alacağı ücret ve sözleşme süreleri ıslak imzanın ardından belli olacak. 
 
Kariyerine 2007 yılında Crystal Palace'da başlayan Nijerya'lı oyuncu burda gösterdiği performansın ardından Wigan Athletic'e transfer olan Victor Moses'ın yolu iki yol sonra Chelsea ile kesişti. Chelsea Victor Moses için o dönem 11,5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Moses, Chelsea'da istenilen performansı bir türlü sergileyemezken 2013 yılında Liverpool'a kiralandı. Sonra sırasıyla Stoke City ve West Ham'a kiralanan yıldız oyuncu son olarak Fenerbahçe ile kiralık olarak anlaşmaya vardı. 


 
12 Aralık 1990 doğumlu olan Victor Moses 1,77 boyunda ve sağ kanat ve forvet mevkiinde forma giyiyor. Nijerya Kaduna'da dünyaya gelen Victor Moses Nijerya ve İngiltere U21 takımlarında forma giydi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER