FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin yeni transferi Martin Skrtel imzayı attı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Martin Skrtel, kendisini sarı lacivertlilere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Martin Skrtel imzayı attı

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan transfer ettiği Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel, kendisini sarı lacivertlilere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Skrtel, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek imza töreniyle sözleşme imzaladı.

Başakşehir ve Osmanlıspor'un rakipleri belli oldu

Skrtel'in basın toplantısından öne çıkan açıklamaları şöyle:
"Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte olmaktan dolayı mutluyum. Fenerbahçe sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da büyük bir kulüp. Fenerbahçe ile kontağımızı uzun bir süre önce kurduk. Bana başka kulüplerden de ilgi oldu ama Fenerbahçe'yi seçtim"

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Monaco hakkında da konuşan Skrtel, "Monaco çok iyi bir takım ama Şampiyonlar Ligi'nde olmak için en iyilerle mücadele etmemiz lazım"

Slovak savunma oyuncusu, "Fenerbahçe'nin ilgisini duyar duymaz Stoch'la konuştum. Bana çok olumlu şeyler söyledi sadece. Stoch burada devam edecek mi bilmiyorum ama onunla burada birlikte olduğum iççin mutluyum" dedi.

Tecrübeli futbolcu teknik direktör Vitor Pereira'nın 3'lü savunma denediğinin sorulması üzerine, Liverpool'da da zaman zaman 3'lü savunma oynadıklarını hatırlattı ve "Biz oyuncular olarak hocanın kararlarına saygı duymalıyız, sistemi belirleyen odur. Bizim işimiz, çıkıp oynamak olacak" ifadesini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER