FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin teknik direktör kararı!

Ersun Yanal’ın istifasının ardından Denizli maçına yardımcı antrenör Zeki Murat Göle yönetiminde çıkan Fenerbahçe’de tüm camianın yanıtını merakla beklediği soru yeni teknik direktörün kim olacağı oldu.

Fenerbahçe'nin teknik direktör kararı! - Sayfa 1

Hafta boyunca Göle, Fatih Yıldız, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu yönetiminde maça hazırlanan sarı lacivertlilerde kulübede bulunan kaptan Emre teknik direktör gibi 90 dakika takımı idare edecek isim olarak dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin teknik direktör kararı! - Sayfa 2

YERLİ-YABANCI AYRIMI YOK 

Başkan vekili Semih Özsoy da isim vermese de yeni teknik direktörü şu sözlerle tarif etti: “Teknik direktör konusunda çok seçiciyiz. Fenerbahçe’ye en faydalı olacak isimle anlaşacağız. Yerli veya yabancı teknik adam diye bir ayrımımız yok. Fenerbahçe’yi ve Türkiye’nin gerçeklerini iyi bilen bir hoca olması bizim en önemli kriterimiz. Türkiye’de başka bir futbol oynanıyor. Buna da vakıf bir isim olması kriterimizdir.”

Fenerbahçe'nin teknik direktör kararı! - Sayfa 3

Özsoy’un bu açıklamalarının ardından teknik direktör konusunda camiada papatya falı açılırken adaylar arasında Lucescu, Daum, Abdullah Avcı, Erol Bulut, Tayfun Korkut, Zico ve Löw. 

Fenerbahçe'nin teknik direktör kararı! - Sayfa 4

Bu 7 aday arasında Bulut ve Löw dışında 5 isim de şu an takım çalıştırmıyor.