SÜPER LİG

Fenerbahçe'nin sakatlarında son durum

Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşan Fenerbahçe'de sakatlık geçiren isimlerin son durumları belli oldu.

Fenerbahçe'nin sakatlarında son durum
Fenerbahçe'nin Benfica ile karşı karşıya geldiği karşılaşmada yaşanan sakatlıkların ardından sarı lacivertli kulüp açıklamada bulundu. 

Kulüpten yapılan açıklamada Selçuk Şahin’in sol diz yaralanmasına bağlı iç yan bağında zorlanma, Gökhan Gönül’ün sol omuz kapsülünde zorlanma, yumuşak dokularda ezilme ve kanama, Dirk Kuyt’ta ise yumuşak doku yaralanması olduğu ifade edildi.

İşte kulüpten yapılan o açıklama:

Oyuncularımızın Göztepe Medical Park Hastanesi’nde çekilen MR sonuçlarına göre;

Selçuk Şahin’in sol diz yaralanmasına bağlı iç yan bağında zorlanma (grade 2), Gökhan Gönül’ün sol omuz kapsülünde zorlanma, yumuşak dokularda ezilme ve kanama, kaburgasına aldığı darbe sonucu yapılan tetkiklerinde herhangi bir kırık ya da çatlağa rastlanmayan Dirk Kuyt’ta ise yumuşak doku yaralanması tespit edilmiştir.

Kulüp Doktorumuz Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, oyuncularımızın dün akşam başlanılan tedavilerine bugün de devam edildi."

 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER