FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin rakiplerini tanıyalım

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde, İngiltere'den Manchester United, Hollanda'dan Feyenoord ve Ukrayna'dan Zorya Luhansk ile eşleşti.

Fenerbahçe'nin rakiplerini tanıyalım

Fenerbahçe'nin bulunduğu grubun en güçlü takımı olan Manchester United, bu sezon dünyada transfere en fazla para harcayan kulüpler arasında yer alıyor.

Teknik direktörlüğe Jose Mourinho'yu getiren Kırmızı Şeytanlar, futbolcu kadrosuna da Zlatan İbrahimovic, Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan, Eric Bailly gibi dünyaca ünlü yıldızları transfer etti.

Paul Pogba, 105 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle aynı zamanda dünyanın en pahalı futbolcusu unvanına sahip.

Manchester United'ın kadrosunda ayrıca, Wayne Rooney, kaleci David De Gea ve son dönemin parlayan yeteneklerinden Marcus Rashford da yer alıyor.

FEYENOORD'DA ESKİ DOST KUYT OYNUYOR

Grubun diğer ekibi Feyenoord'da, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Dirk Kuyt forma giyiyor. Toplam kadro değeri 73 milyon Euro'yu bulan Hollanda ekibinnin diğer etkili isimleri Karim El Ahmadi, Steven Berghuis, Van der Heijden ve Tony Vilhena.

ZORYA LUHANSK'IN TOPLAM DEĞERİ 16 MİLYON EURO

A Grubu’na 4. torbadan gelen Zorya Luhansk, Ukrayna’nın düşük bütçeli takımları arasında yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerimiz belli oldu

Yaklaşık 16 milyon Euro değere sahip olan Luhansk takımı Ukrayna ligine de iyi bir başlangıç yaptı. İlk 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden takımda orta sahanın ofansif yönü oldukça dikkat çekici.

Geçtiğimiz sezon Shakhtar Donetsk’e 6 oyuncu birden kiralayan ekip bu sezon o futbolcuların dönmesiyle birlikte daha da güçlendi.

Orta sahanın sağında oynayan Oleksandr Karavaev ve yine solunda görev yapan Ivan Petryak sezona iyi başladılar. Takımın attığı 11 golün 5’ine imzasını atan ikiliye en büyük destek ise önlibero mevkiinde oynayan Gordienko’dan geldi.

Luhansk ile ilgili en çarpıcı detayların başında ise forvet bölgesinde oynayan 4 futbolcusunun da toplam 1 milyon Euro değere sahip olması geliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER